Повезане вести
Тенис и Вимблдон 2022: Надал се повукао, Кирјос у финалу против Ђоковића
BBC News 08.07.2022
Због повреде трбушног мишића, Надал није у стању да игра. Шпански тенисер Рафаел Надал је одустао од полуфинала Вимблдона због повреде трбушног мишића. Другом носиоцу на гренд слем турниру, 36-годишњем Надалу је током… »
Надал видео да не може да победи Новака, зато је одустао! Бивши шпански тенисер рекао велику истину: Рафа, паметно!
Мондо 08.07.2022
Рафаел Надал је желео да коначно дође до још једног пехара на Вимблдону, међутим испречила се повреда. Успео је да је превазиђе на Ролан Гаросу, али сада је знао да га у финалу чека Новак Ђоковић. Рафаел Надал је желео да коначно… »
Кирјос: Желео сам меч против Надала
Данас 08.07.2022
Рафаел Надал је због повреде стомака је морао да преда меч полуфинала Вимблдона против Ника Кирјоса, а Аустралијанац је на конференцији за штампу изјавио да је желео да игра меч против Шпанца. „Као такмичар сам хтео да играм… »
Кириос: Заслужио сам Ðоковићево поштовање
Вести онлине 08.07.2022
Уместо полуфинала против Рафаела Надала, аустралијски тенисер Ник Кириос сазвао је данас на Вимблдону конференцију за медије на којој је поручио да је заслужио поштовање најбољег српског тенисера Новака Ðоковића. Кириос је… »
"Заслужио сам његово поштовање"! Ник Кирјос о односу са Новаком Ђоковићем, поменуо и Надала
Вечерње новости 08.07.2022
НИК Кирјос је специфичан по много чему, такав је био и данас на Вимблдону, када је изненада сазвао конференцију за медије, окупивши новинаре широм света. ФОТО: АП - Као такмичар хтео сам да играм тај меч против Надала. Желео сам… »
Кирјос се ванредно обратио на Вимблдону, говорио о Надалу и Новаку
Нова 08.07.2022
Кирјос изненадио новинаре Ник Кирјос сазвао је ванредну конференцију за медије где је причао о Рафаелу Надалу. "Као такмичар хтео сам да играм тај меч против Надала. Желео сам да видим треће поглавље мечева против Надал на… »
Кирјос: "Хтео сам против Надала..."
Спортске.нет 08.07.2022
Ник Кирјос ће играти у финалу Вимблдона пошто је Рафаел Надал одустао од даљег такмичења. "Као такмичар хтео сам да играм тај меч против Надала. Желео сам да видим треће поглавље мечева против Надал на Вимблдону. Надам се да… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 37 минутајош 28 повезаних
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 7 сатијош 11 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 7 сатијош 3 повезане
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 4 сатијош 28 повезаних