Повезане вести

Само ову ноћ, па да плачемо до јутра: Тајно снимили Мила Ђукановића који тугује, томпус у устима, а иду срцепарајући стихови…

Само ову ноћ, па да плачемо до јутра: Тајно снимили Мила Ђукановића који тугује, томпус у устима, а иду срцепарајући стихови…

Курир 08.07.2022
На Твитеру се појавио снимак са једне прославе, где је и председник Црне Горе, Мило Ђукановић, а ухваћен је један врло сентименталан тренутак: председник пуши томпус и делује јако тужно, уз песму Саше Матића. - Изгледа као да му… »
Хит снимак Мила Ђукановића, седи сам и пуши томпус! Ватрена црнка игра испред њега, а у позадини стихови ове песме

Хит снимак Мила Ђукановића, седи сам и пуши томпус! Ватрена црнка игра испред њега, а у позадини стихови ове песме

Мондо 08.07.2022
Освануо снимак Мила Ђукановића у проводу. Освануо снимак Мила Ђукановића у проводу. МИло Ђукановић појавио се на једној прослави у Црној Гори, а снимљен је и тренутак како одсутно седи сам, док остали играју и пуши томпус. У… »
Као да му је доста свега: Мило ухваћен у ноћном проводу, пуши томпус док у позадини иду тужни стихови Саше Матића (видео)

Као да му је доста свега: Мило ухваћен у ноћном проводу, пуши томпус док у позадини иду тужни стихови Саше Матића (видео)

Србија данас 08.07.2022
Испливао шокантан снимак. На Твитеру се појавио снимак са једне прославе, где је и председник Црне Горе, Мило Ђукановић, а ухваћен је један врло сентименталан тренутак: председник пуши томпус и делује јако тужно, уз песму Саше… »

Вести дана »