Povezane vesti
Pevač operisao želudac, pa se pokajao: „Ne vredi, moram na dijetu“
Nova 08.07.2022
Sloba Vasić početkom godine podvrgnuo se operaciji želuca. Pevač je ugradio balon u želudac, kako bi smršao. Međutim, Sloba je sada otkrio da se zbog toga kaje i da smatra da je ta odluka njegova najveća greška. "Radio sam ugrađivanje balona. To je… »
Operisao želudac i pokajao se, ide na novu operaciju! Sloba otkrio koliko je smršao i priznao - To mi je najveća greška
Mondo 08.07.2022
Pevač Sloba Vasić otkrio je šta je pošlo "naopako" i iskreno rekao šta posle svega misli o operaciji kojoj se podvrgao. Pevač Sloba Vasić otkrio je šta je pošlo "naopako" i iskreno rekao šta posle svega misli o operaciji kojoj se podvrgao. Pevač Sloba… »
Sloba Vasić ugradio balon u želudac pa se pokajao: Idem da ga izvadim, kod mene ne deluje... To je moja najveća greška!
Kurir 08.07.2022
Pevač Sloba Vasić početkom godine podvrgnuo se operaciji želuca, tačnije on je ugradio balon. Međutim, pola godine nakon operacije kaže da se kaje i da je odluka da se operiše njegova najveća greška. - Radio sam ugrađivanje balona. To je zahvat koji nije… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih

Miroslav Aleksić Dačiću: Sram te bilo, da je tvoja ćerka bila na mestu Nikoline da li bi rekao da laže?
Glas Šumadije pre 43 minutajoš 35 povezanih

Završena blokada novosadskog suda, novo okupljanje u sredu u 6 sati (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 45 povezanih

Švajcarska spremna za posredovanje u pregovorima, EU nastavlja pritisak na Rusiju, Bele kuće o mirovnim naporima
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 297 povezanih

Završena blokada zgrade suda u Novom Sadu — dve osobe uhapšene, oglasilo se Ministarstvo pravde
Sputnik pre 53 minutajoš 43 povezane