Повезане вести
Певач оперисао желудац, па се покајао: „Не вреди, морам на дијету“
Нова 08.07.2022
Слоба Васић почетком године подвргнуо се операцији желуца. Певач је уградио балон у желудац, како би смршао. Међутим, Слоба је сада открио да се због тога каје и да сматра да је та одлука његова највећа грешка. "Радио сам… »
Оперисао желудац и покајао се, иде на нову операцију! Слоба открио колико је смршао и признао - То ми је највећа грешка
Мондо 08.07.2022
Певач Слоба Васић открио је шта је пошло "наопако" и искрено рекао шта после свега мисли о операцији којој се подвргао. Певач Слоба Васић открио је шта је пошло "наопако" и искрено рекао шта после свега мисли о операцији којој се… »
Слоба Васић уградио балон у желудац па се покајао: Идем да га извадим, код мене не делује... То је моја највећа грешка!
Курир 08.07.2022
Певач Слоба Васић почетком године подвргнуо се операцији желуца, тачније он је уградио балон. Међутим, пола године након операције каже да се каје и да је одлука да се оперише његова највећа грешка. - Радио сам уграђивање… »
Вести дана »

Мали: Став Савета ЕУ о забрани увоза руског гаса катастрофалан за Србију
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

Мушкарац електричним бициклом слетео с коловоза и умро: Ужас у Лазаревцу: Хитна могла само да констатује смрт
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Трамп скептичан у погледу могућности да Украјина поврати окупиране територије
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Жељко Обрадовић о повреди Карлика Џонса: Не изгледа добро, али видећемо
Данас пре 3 сатајош 1 повезана