Povezane vesti
Pevač operisao želudac, pa se pokajao: „Ne vredi, moram na dijetu“
Nova 08.07.2022
Sloba Vasić početkom godine podvrgnuo se operaciji želuca. Pevač je ugradio balon u želudac, kako bi smršao. Međutim, Sloba je sada otkrio da se zbog toga kaje i da smatra da je ta odluka njegova najveća greška. "Radio sam ugrađivanje balona. To je… »
Operisao želudac i pokajao se, ide na novu operaciju! Sloba otkrio koliko je smršao i priznao - To mi je najveća greška
Mondo 08.07.2022
Pevač Sloba Vasić otkrio je šta je pošlo "naopako" i iskreno rekao šta posle svega misli o operaciji kojoj se podvrgao. Pevač Sloba Vasić otkrio je šta je pošlo "naopako" i iskreno rekao šta posle svega misli o operaciji kojoj se podvrgao. Pevač Sloba… »
Sloba Vasić ugradio balon u želudac pa se pokajao: Idem da ga izvadim, kod mene ne deluje... To je moja najveća greška!
Kurir 08.07.2022
Pevač Sloba Vasić početkom godine podvrgnuo se operaciji želuca, tačnije on je ugradio balon. Međutim, pola godine nakon operacije kaže da se kaje i da je odluka da se operiše njegova najveća greška. - Radio sam ugrađivanje balona. To je zahvat koji nije… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Bekerat o pomoći EU Srbiji: Od zahteva do odgovora za manje od 24 sata, „puma“ gasi požar na Stolovima, situacija u Deliblatskoj peščari stabilnija
Insajder pre 4 satijoš 57 povezanih
Virus Zapadnog Nila se širi Srbijom: Kod skoro svih obolelih razvio se težak oblik, ovo su simptomi za uzbunu
B92 pre 2 satajoš 34 povezane
Ambasador i oficir za vezu EU obišli evropske i srpske vatrogasce u Deliblatskoj peščari
Beta pre 36 minutajoš 25 povezanih
Poslanici završili rad za danas: Sutra rasprava o rebalansu budžeta i još 58 tačaka
Euronews pre 4 satijoš 39 povezanih
RIK odlučio da će na na biračkim mestima biti kartonski i novi paravani u obliku kabine
Vreme pre 4 satijoš 22 povezane