Povezane vesti
Ministarstvo prosvete: Danas provera tačnosti liste želja
RTV 09.07.2022
BEOGRAD - Učenici i roditelji danas mogu proveriti tačnost liste želja - elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili u školama, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Ukoliko učenici imaju prigovor na izražene liste želja, prigovor podnose u… »
Roditelji i učenici danas mogu da provere tačnost liste želja
Nova 09.07.2022
Učenici i roditelji danas mogu da izvrše proveru tačnosti liste želja - elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili u samim školama. Ukoliko eventualno imaju prigovor na izražene liste želja prigovor podnose u osnovnoj školi od 8 do 15… »
Provera i podnošenje prigovora na listu želja za upis u srednju školu do 15 časova
RTS 09.07.2022
Ministarstvo prosvete saopštilo je da učenici i roditelji, mogu izvršiti proveru tačnosti liste želja - elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili u samim školama danas od 8 do 15 časova. U slučaju da imaju prigovor na izražene liste želja… »
Vesti dana »

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda - Real Madrid u 5. kolu Evrolige
Telegraf pre 48 minutajoš 8 povezanih

Telo ubijenog u lokvi krvi: Jeziva scena u Beogradu na vodi, uhapšen osumnjičeni, forenzičari traže tragove
Telegraf pre 5 satijoš 9 povezanih

Naoblačenje sa kišom sa juga Srbije stiže u ostale delove, temperature do 17 stepeni
RTV pre 48 minutajoš 5 povezanih

Podignuta optužnica protiv bivšeg trampovog savetnika: Džon Bolton osumnjičen za ilegalno držanje tajnih dokumenata
Kurir pre 6 satijoš 6 povezanih

Na velikim protestima u Peruu protiv predsednika jedna osoba ubijena, desetine povređene
Danas pre 9 satijoš 1 povezana