Повезане вести
Бивши полицајац неће Више да ћути - неко је штитио Зорана! Урадио сумњиву ствар пре убиства Јелене, ово је био разлог
Мондо 09.07.2022
Жарко Поповић, некадашњи шеф одељења за крвне деликте је рекао да је оптужени супруг Јелене Маријановић имао неку врсту заштите. Жарко Поповић, некадашњи шеф одељења за крвне деликте је рекао да је оптужени супруг Јелене… »
"Одбрана му је нелогична": Тужилаштво је јуче затражило 40 година затвора за Зорана Марјановића, он се данас први пут огласио…
Блиц 09.07.2022
Након што је Тужилаштво у завршној речи тражило 40 година затвора за Зорана Марјановића, он се огласио рекавши да је његова савест чиста, а да истину говори све време. - Мени је савест чиста и истина је на мојој страни, јер се… »
Прва изјава Зорана Марјановића након што је тужилаштво тражило 40 година затвора: "Савест ми је чиста"
Телеграф 09.07.2022
Мени је савест чиста и истина је на мојој страни, јер се истине држим и истину говорим од првог дана. Некада су до истине и правде јако тешки и трновити путеви, али ма колико тешко било, до њих ће се стићи и оне ће засијати кад… »
Вести дана »
Народна банка Србије осигурава стабилност девизног тржишта и несметано снабдевање евром
Наслови.аи пре 20 минутајош 30 повезаних
Борба Абу Дабија и Мола за НИС! Да ли је Фајненшел тајмс открио најближег купца Нафтне индустрије Србије?
Дневник пре 2 сатајош 28 повезаних
Милојевић открио зашто Звезда игра лоше у последње време: „Самопоуздање праве добри резултати, лоши праве проблеме!“
Хот спорт пре 30 минутајош 51 повезана
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних