Povezane vesti
RAZGLEDALI KUĆU ZA KUPOVINU PA ISPROBALI KREVETE Vlasnica zatekla šokantan prizor: Volela bih da sam imala kamere svuda (VIDEO)…
Kurir 09.07.2022
Žena koja je rešila da proda svoju kuću shvatila je da su potencijalni kupci prilikom razgledanja radili mnogo više od onog zbog čega su došli. Naime, kako je njena kuća na prodaju, agent za nekretnine je organizovao "dan otvorenih vrata". Ljudi su… »
Šta se ovde dešavalo? Zatekla šokantan prizor u svojoj kući! "Volela bih da sam imala kamere svuda" (video)
Mondo 09.07.2022
Žena koja je ponudila kuću na prodaju šokirala se prizorom koji je zatekla nakon što je imla organizovan "dan otvorenih vrata" za potencijalne kupce. Žena koja je ponudila kuću na prodaju šokirala se prizorom koji je zatekla nakon što je imla organizovan… »
Vesti dana »

Top 5 finalista Elite 8 Izbačen Ivan Marinković, Miljana zaplakala, a ova imena ostala su u igri za 100.000
Alo pre 17 minutajoš 25 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 52 minutajoš 12 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih

Jedva stoji na nogama Matorin otac se direktno obratio Stefani Grujić, zbog jedne reči u studiju nastao muk
Alo pre 3 satajoš 4 povezane