Povezane vesti
Bila jedna od najpopularnijih pevačica, pa napustila Srbiju: Ima 60 godina i izgleda nikad bolje - pogledajte Zanu!
Mondo 09.07.2022
Zana Nimani, koja je otpevala čuvene hitove "Dodirni mi kolena" i "Jabuke i vino", povukla se iz javnosti i sa ćerkom Teom i suprugom Đorđem živi u Kanadi već 25 godina i bavi se nekretninama. Zana Nimani, koja je otpevala čuvene hitove "Dodirni mi… »
Zbog pesme Marine Tucaković je postala zvezda u Jugoslaviji: Čuvena Zana već 25 godina živi u Kanadi, izgleda drugačije i bavi…
Blic 08.07.2022
Zana Nimani, koja je otpevala čuvene hitove "Dodirni mi kolena" i "Jabuke i vino", povukla se iz javnosti i sa ćerkom Teom i suprugom Đorđem živi u Kanadi već 25 godina i bavi se finansijama. Zana se proslavila 1980. godine, kada je postala pevačica… »
Vesti dana »
Iran potvrdio smrt svog najmoćnijeg čoveka, Alija Laridžanija, Izrael preti ajatolahu Hamneiju
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp: Sjedinjenim Državama ne treba NATO jer neće da pomogne otvaranje Ormuskog moreuza
Danas pre 36 minutajoš 1 povezana
Srbija dobila još jednog milionera! Izvučena loto šestica: Srećni dobitnik osvojio skoro 6 miliona
Blic pre 56 minutajoš 1 povezana
Dogovorili se predstavnici Ministarstva poljoprivrede, proizvođača mleka, mlekara i uvoznici
Nova pre 25 minutajoš 1 povezana
Svi bi pogrešili: Ovo je najomraženija zemlja na svetu u 2026. godini
Danas pre 5 satijoš 1 povezana