Povezane vesti
Kirjos planira da provocira Novaka u finalu Vimbldona! Evo šta će raditi Đokoviću, istrtljao se - Samo tako ću pobediti!
Mondo 09.07.2022
Nik Kirjos planira da provocira Novaka Đokovića u finalu Vimbldona. Nik Kirjos planira da provocira Novaka Đokovića u finalu Vimbldona. Srpski teniser Novak Đoković u nedelju od 15 časova igra finale Vimbldona protiv Nika Kirjosa, a dobro je… »
Poznato šta će Novak tačno raditi pre finala s Kirjosom
Nova 09.07.2022
Kako izgleda dan osvajača 20 grend slem titula pre nego što izađe na Centralni teren na novo finale Vimbldona? Najbolje je to sam objasnio. Novak Đoković u nedelju od 15.00 igra protiv Nika Kirjosa finale Vimbldona u kom želi da osvoji sedmu titulu… »
Evo kada Novak igra finale Vimbldona! Englezi odredili termin, ali ovo se Đokoviću neće dopasti!
Mondo 09.07.2022
Novak Đoković i Nik Kirjos će u nedelju igrati finale Vimbldona. Novak Đoković i Nik Kirjos će u nedelju igrati finale Vimbldona. Vreme je za veliko finale - poznato je kada je na programu završni meč muškog singla na Vimbldonu! Novak Đoković i… »
Đoković se kladio s Kirjosom u večeru, Nik imao luđi predlog
Nova 09.07.2022
Australijski teniser Nik Kirjos prihvatio je zanimljivu opkladu sa Novakom Đokovićem. Australijanac je u subotu prošao pored terena gde je Novak trenirao za finale Vimbldona. To finale njih dvojica igraju u nedelju od 15 časova na Centralnom terenu Ol… »
"SAD smo drugari - pobednik plaća piće i večeru" Novak Đoković i Nik Kirjos iz korena promenili odnos pred nedeljno finale…
Večernje novosti 09.07.2022
NOVAK ĐOKOVIĆ šesti put ili Nik Kirjos prvi put? Odgovor na pitanje ko će osvojiti vimbldon 2022. godine ljubitelji tenisa dobiće u nedelju u poslepodnevnim ili večernjim satima. FOTO: Tanjug/AP Kirjos i Nole su nedavno zakopali ratne sekire posle… »
Ovo se neće svideti Novaku: Đoković saznao kada igra finale Vimbldona protiv Kirjosa
Večernje novosti 09.07.2022
NOVAK Đoković i Nik Kirjos igraće u nedelju finale Vimbldona, a Srbin i Australijanac su u subotu uveče saznali kada će izaći na Centralni teren. FOTO: Tanjug/AP NJihov megdan za vimbldonsku titulu počeće u 15 časova po našem, srednjeevropskom… »
U prolazu s Nikom, Mili, bombetine: Novakov dan pred finale
Sport klub 09.07.2022
„Trebalo ti je pet godina da kažeš nešto lepo o meni“, dobacio je uz smeh Novak Đoković svom rivalu u finalu Vimbldona Niku Kirjosu. Novak je već trenirao, a Kirjos se tek peo uz stepenice na putu ka svom terenu. „Da, ali sam te branio kada je… »
Hit scena na vimbldonu, sreli se Nole i Kirjos: ‘Pet godina ti je trebalo da kažeš nešto lepo o meni!’ (video)
Hot sport 09.07.2022
Susret dvojice finalista trećeg grend slema u sezoni dogodio se tokom treninga! U nedelju od 15 časova, na Centralnom terenu u Londonu, snage će u finalu Vimbldona odmeriti Novak Đoković i Nik Kirjos. Srbin juri sedmu titulu na ovom prestižnu… »
FOTO Novak prozvao Kirjosa: „Trebalo ti je 5 godina da kažeš nešto lepo o meni“
Nova 09.07.2022
Dobar način da se malo opusti atmosfera pred "vatromet" koji nas čeka u nedelju na Centralnom terenu Vimbldona. Treći teniser planete Novak Đoković trenirao je pred finale Vimbldona u Londonu. On se sprema za meč sa Nikom Kirjosom, treći u… »
FOTO Đoković pred finale igra boćanje, tenis već ima u „malom prstu“
Nova 09.07.2022
Treći teniser planete Novak Đoković našao je način da se opusti pred finale Vimbldona. Đoković u finalu u nedelju od 15 časova igra protiv Nika Kirjosa, a u subotu je trenirao sa Milijem Poljičakom pred taj okršaj s Australijancem. Ipak, da ne… »
Susret Novaka i Nika: Branio sam te kad je bilo potrebno
Sport klub 09.07.2022
U nedelju će se Novak Đoković i Nik Kirjos sastati u finalu Vimbldona, a u subotu su se sreli na terenima za trening. Trenirao je u subotu Novak Đoković na Orange terenu sa svojim timom, kada je naišao i njegov rival za finale Nik Kirjos. Dvojac je… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana