Povezane vesti
Kirjos planira da provocira Novaka u finalu Vimbldona! Evo šta će raditi Đokoviću, istrtljao se - Samo tako ću pobediti!
Mondo 09.07.2022
Nik Kirjos planira da provocira Novaka Đokovića u finalu Vimbldona. Nik Kirjos planira da provocira Novaka Đokovića u finalu Vimbldona. Srpski teniser Novak Đoković u nedelju od 15 časova igra finale Vimbldona protiv Nika Kirjosa, a dobro je poznato da… »
Evo kada Novak igra finale Vimbldona! Englezi odredili termin, ali ovo se Đokoviću neće dopasti!
Mondo 09.07.2022
Novak Đoković i Nik Kirjos će u nedelju igrati finale Vimbldona. Novak Đoković i Nik Kirjos će u nedelju igrati finale Vimbldona. Vreme je za veliko finale - poznato je kada je na programu završni meč muškog singla na Vimbldonu! Novak Đoković i Nik… »
Poznato šta će Novak tačno raditi pre finala s Kirjosom
Nova 09.07.2022
Kako izgleda dan osvajača 20 grend slem titula pre nego što izađe na Centralni teren na novo finale Vimbldona? Najbolje je to sam objasnio. Novak Đoković u nedelju od 15.00 igra protiv Nika Kirjosa finale Vimbldona u kom želi da osvoji sedmu titulu i… »
Đoković se kladio s Kirjosom u večeru, Nik imao luđi predlog
Nova 09.07.2022
Australijski teniser Nik Kirjos prihvatio je zanimljivu opkladu sa Novakom Đokovićem. Australijanac je u subotu prošao pored terena gde je Novak trenirao za finale Vimbldona. To finale njih dvojica igraju u nedelju od 15 časova na Centralnom terenu Ol… »
U prolazu s Nikom, Mili, bombetine: Novakov dan pred finale
Sport klub 09.07.2022
„Trebalo ti je pet godina da kažeš nešto lepo o meni“, dobacio je uz smeh Novak Đoković svom rivalu u finalu Vimbldona Niku Kirjosu. Novak je već trenirao, a Kirjos se tek peo uz stepenice na putu ka svom terenu. „Da, ali sam te branio kada je bilo… »
Hit scena na vimbldonu, sreli se Nole i Kirjos: ‘Pet godina ti je trebalo da kažeš nešto lepo o meni!’ (video)
Hot sport 09.07.2022
Susret dvojice finalista trećeg grend slema u sezoni dogodio se tokom treninga! U nedelju od 15 časova, na Centralnom terenu u Londonu, snage će u finalu Vimbldona odmeriti Novak Đoković i Nik Kirjos. Srbin juri sedmu titulu na ovom prestižnu turniru… »
FOTO Đoković pred finale igra boćanje, tenis već ima u „malom prstu“
Nova 09.07.2022
Treći teniser planete Novak Đoković našao je način da se opusti pred finale Vimbldona. Đoković u finalu u nedelju od 15 časova igra protiv Nika Kirjosa, a u subotu je trenirao sa Milijem Poljičakom pred taj okršaj s Australijancem. Ipak, da ne bi ostalo… »
FOTO Novak prozvao Kirjosa: „Trebalo ti je 5 godina da kažeš nešto lepo o meni“
Nova 09.07.2022
Dobar način da se malo opusti atmosfera pred "vatromet" koji nas čeka u nedelju na Centralnom terenu Vimbldona. Treći teniser planete Novak Đoković trenirao je pred finale Vimbldona u Londonu. On se sprema za meč sa Nikom Kirjosom, treći u karijeri, a… »
Susret Novaka i Nika: Branio sam te kad je bilo potrebno
Sport klub 09.07.2022
U nedelju će se Novak Đoković i Nik Kirjos sastati u finalu Vimbldona, a u subotu su se sreli na terenima za trening. Trenirao je u subotu Novak Đoković na Orange terenu sa svojim timom, kada je naišao i njegov rival za finale Nik Kirjos. Dvojac je… »
Vesti dana »
Deo članova RIK-a napustio sednicu tokom rasprave o izmeni odluke o biračkim mestima u dijaspori, ova tačka dnevnog reda ipak usvojena
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Student Mateja Nikolić odveden u zatvor i određeno mu zadržavanje – advokat kaže bez osnova, Vučić tvrdi napao ženu
Južne vesti pre 4 satijoš 1 povezana
MMF poziva na saradnju u oblasti veštačke inteligencije: Bilo da je volimo, mrzimo ili se nje plašimo, veštačka inteligencija brzo postaje ključni pokretač
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Odgovor više od 100 diplomata i zaposlenih u MSP na anonimno i nepotpisano pismo grupe od "30 diplomata"
Euronews pre 3 satajoš 1 povezana
Rukometaši Partizana osetili snagu najboljeg tima na svetu: Danska hobotnica utišala Pionir
Dnevnik pre 2 satajoš 1 povezana