Повезане вести
Кирјос планира да провоцира Новака у финалу Вимблдона! Ево шта ће радити Ђоковићу, истртљао се - Само тако ћу победити!
Мондо 09.07.2022
Ник Кирјос планира да провоцира Новака Ђоковића у финалу Вимблдона. Ник Кирјос планира да провоцира Новака Ђоковића у финалу Вимблдона. Српски тенисер Новак Ђоковић у недељу од 15 часова игра финале Вимблдона против Ника… »
Ево када Новак игра финале Вимблдона! Енглези одредили термин, али ово се Ђоковићу неће допасти!
Мондо 09.07.2022
Новак Ђоковић и Ник Кирјос ће у недељу играти финале Вимблдона. Новак Ђоковић и Ник Кирјос ће у недељу играти финале Вимблдона. Време је за велико финале - познато је када је на програму завршни меч мушког сингла на Вимблдону… »
Познато шта ће Новак тачно радити пре финала с Кирјосом
Нова 09.07.2022
Како изгледа дан освајача 20 гренд слем титула пре него што изађе на Централни терен на ново финале Вимблдона? Најбоље је то сам објаснио. Новак Ђоковић у недељу од 15.00 игра против Ника Кирјоса финале Вимблдона у ком жели да… »
Ђоковић се кладио с Кирјосом у вечеру, Ник имао луђи предлог
Нова 09.07.2022
Аустралијски тенисер Ник Кирјос прихватио је занимљиву опкладу са Новаком Ђоковићем. Аустралијанац је у суботу прошао поред терена где је Новак тренирао за финале Вимблдона. То финале њих двојица играју у недељу од 15 часова… »
Ово се неће свидети Новаку: Ђоковић сазнао када игра финале Вимблдона против Кирјоса
Вечерње новости 09.07.2022
НОВАК Ђоковић и Ник Кирјос играће у недељу финале Вимблдона, а Србин и Аустралијанац су у суботу увече сазнали када ће изаћи на Централни терен. ФОТО: Тањуг/АП Њихов мегдан за вимблдонску титулу почеће у 15 часова по нашем… »
"САД смо другари - победник плаћа пиће и вечеру" Новак Ђоковић и Ник Кирјос из корена променили однос пред недељно финале…
Вечерње новости 09.07.2022
НОВАК ЂОКОВИЋ шести пут или Ник Кирјос први пут? Одговор на питање ко ће освојити вимблдон 2022. године љубитељи тениса добиће у недељу у послеподневним или вечерњим сатима. ФОТО: Тањуг/АП Кирјос и Ноле су недавно закопали… »
У пролазу с Ником, Мили, бомбетине: Новаков дан пред финале
Спорт клуб 09.07.2022
„Требало ти је пет година да кажеш нешто лепо о мени“, добацио је уз смех Новак Ђоковић свом ривалу у финалу Вимблдона Нику Кирјосу. Новак је већ тренирао, а Кирјос се тек пео уз степенице на путу ка свом терену. „Да, али сам те… »
Хит сцена на вимблдону, срели се Ноле и Кирјос: ‘Пет година ти је требало да кажеш нешто лепо о мени!’ (видео)
Хот спорт 09.07.2022
Сусрет двојице финалиста трећег гренд слема у сезони догодио се током тренинга! У недељу од 15 часова, на Централном терену у Лондону, снаге ће у финалу Вимблдона одмерити Новак Ђоковић и Ник Кирјос. Србин јури седму титулу на… »
ФОТО Ђоковић пред финале игра боћање, тенис већ има у „малом прсту“
Нова 09.07.2022
Трећи тенисер планете Новак Ђоковић нашао је начин да се опусти пред финале Вимблдона. Ђоковић у финалу у недељу од 15 часова игра против Ника Кирјоса, а у суботу је тренирао са Милијем Пољичаком пред тај окршај с… »
ФОТО Новак прозвао Кирјоса: „Требало ти је 5 година да кажеш нешто лепо о мени“
Нова 09.07.2022
Добар начин да се мало опусти атмосфера пред "ватромет" који нас чека у недељу на Централном терену Вимблдона. Трећи тенисер планете Новак Ђоковић тренирао је пред финале Вимблдона у Лондону. Он се спрема за меч са Ником… »
Сусрет Новака и Ника: Бранио сам те кад је било потребно
Спорт клуб 09.07.2022
У недељу ће се Новак Ђоковић и Ник Кирјос састати у финалу Вимблдона, а у суботу су се срели на теренима за тренинг. Тренирао је у суботу Новак Ђоковић на Оранге терену са својим тимом, када је наишао и његов ривал за финале… »
Вести дана »
Жути метео аларм: Густа магла, загађен ваздух и пад температуре широм Србије
Еуроневс пре 23 минутајош 8 повезаних
Песков: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТС пре 48 минутајош 8 повезаних