Povezane vesti

"Popio sam sve tablete ovog sveta": Đoković pred finale govorio o povredi i Nadalu

"Popio sam sve tablete ovog sveta": Đoković pred finale govorio o povredi i Nadalu

Večernje novosti 09.07.2022
NOVAK Đoković je pred finale Vimbldona govorio o svojoj povredi koju je zadobio na prošlogodišnjem Australijan openu i uporedio je sa ovom koju je zaradio Rafael Nadal na trećem grend slemu. FOTO: AP Podsetimo, Srbin je došao do titule u Melburnu… »
Popio sam sve tablete ovog sveta, bilo je užasno: Novak otkrio tajnu koju je čuvao duže od godinu dana!

Popio sam sve tablete ovog sveta, bilo je užasno: Novak otkrio tajnu koju je čuvao duže od godinu dana!

Mondo 09.07.2022
Rafael Nadal je zbog pucanja trbušnog mišića odustao od polufinala Vimbldona, a Novak Đoković je otkrio kroz šta je on prolazio kada je doživeo sličnu povredu na Australijan openu prošle godine. Rafael Nadal je zbog pucanja trbušnog mišića… »
Novak o Rafi i AO 2021: Tad sam popio sve tablete ovog sveta

Novak o Rafi i AO 2021: Tad sam popio sve tablete ovog sveta

Sport klub 09.07.2022
Na Australijan openu 2021. godine, Novak Đoković je sa rupturom jednog od mišića stomačnog zida uspeo da stigne do titule. Ta tema se aktuelizovala kada se Rafael Nadal povukao sa Vimbldona takođe zbog rupture jednog mišića u stomaku. „Ne znam… »
„Popio sam sve tablete ovog sveta“: Đoković otkrio nepoznate detalje

„Popio sam sve tablete ovog sveta“: Đoković otkrio nepoznate detalje

Nova 09.07.2022
Rafael Nadal je morao da se povuče sa turnira zbog povrede, a sličan problem je pre samo godinu dana imao i Novak Đoković. Srpski teniser je zadobio neugodnu povredu protiv Tejlora Frica u trećem kolu Australijan opena, ali je i pored rupture uspeo… »

Vesti dana »