Повезане вести
"Попио сам све таблете овог света": Ђоковић пред финале говорио о повреди и Надалу
Вечерње новости 09.07.2022
НОВАК Ђоковић је пред финале Вимблдона говорио о својој повреди коју је задобио на прошлогодишњем Аустралијан опену и упоредио је са овом коју је зарадио Рафаел Надал на трећем гренд слему. ФОТО: АП Подсетимо, Србин је дошао до… »
Попио сам све таблете овог света, било је ужасно: Новак открио тајну коју је чувао дуже од годину дана!
Мондо 09.07.2022
Рафаел Надал је због пуцања трбушног мишића одустао од полуфинала Вимблдона, а Новак Ђоковић је открио кроз шта је он пролазио када је доживео сличну повреду на Аустралијан опену прошле године. Рафаел Надал је због пуцања… »
„Попио сам све таблете овог света“: Ђоковић открио непознате детаље
Нова 09.07.2022
Рафаел Надал је морао да се повуче са турнира због повреде, а сличан проблем је пре само годину дана имао и Новак Ђоковић. Српски тенисер је задобио неугодну повреду против Тејлора Фрица у трећем колу Аустралијан опена, али је и… »
Новак о Рафи и АО 2021: Тад сам попио све таблете овог света
Спорт клуб 09.07.2022
На Аустралијан опену 2021. године, Новак Ђоковић је са руптуром једног од мишића стомачног зида успео да стигне до титуле. Та тема се актуелизовала када се Рафаел Надал повукао са Вимблдона такође због руптуре једног мишића у… »
Вести дана »
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 29 минутајош 14 повезаних
Јокићу полувреме довољно, тата Лука славио уз трипл-дабл!
Спортске.нет пре 48 минутајош 16 повезаних
Трампов мир је пукао! Само шест недеља после споразума - Тајланд јутрос напао Камбоџу!
Блиц пре 43 минутајош 9 повезаних
Ако се "машина" циклона смири у Америци, у Србију долази ледени удар! Од ове крсне славе креће ледена зима
Ало пре 3 минутајош 9 повезаних