Повезане вести
Бајден у ауторском тексту за Вашингтон пост: Преоријентисати односе са Саудијском Арабијом
Еуроневс 10.07.2022
Бранећи своју одлуку да посети Саудијску Арабију, председник САД Џо Бајден истакао је у ауторском тексту за Вашингтон пост да је дуго подржавао реформе у тој земљи и да је настојао да "преоријентише, али не и да прекине" односе… »
Бајден: Циљ посете Саудијској Арабији јачање стратешког партнерства
Нови магазин 10.07.2022
Амерички председник Џозеф Бајден оценио је да је циљ његове посете Саудијској Арабији "јачање стратешког партнерства заснованог на заједничким интересима и одговорностима, уз поштовање основних америчких вредности". "Знам да… »
Бајден: Знам да се многи не слажу са мојом одлуком да посетим Саудијску Арабију
Н1 Инфо 10.07.2022
Амерички председник Џозеф Бајден оценио је да је циљ његове посете Саудијској Арабији "јачање стратешког партнерства заснованог на заједничким интересима и одговорностима, уз поштовање основних америчких вредности". „Знам да… »
Биден жели преоријентирати односе са Саудијском Арабијом
Ал Јазеера 10.07.2022
Амерички предсједник је у ауторском чланку у ‘Васхингтон Посту’ написао да је себи поставио циљ да ојача, а не да прекине партнерство САД-а и Саудијске Арабије. Бранећи одлуку да посјети Саудијску Арабију, предсједник САД-а Јое… »
Вести дана »
Објављено 35 адреса на којима Новосађани могу поднети пријаву за легализацију објеката
Радио 021 пре 36 минутајош 49 повезаних
Шта значи ако НБС буде на удару санкција: Мијушковић објашњава утицај на динар
Блиц пре 6 минутајош 27 повезаних
Нови сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Недељник пре 1 сатјош 32 повезане
Јокић претекао Џордана, у нечему је неприкосновен у овој декади
Спорт клуб пре 26 минутајош 36 повезаних