Повезане вести
Јовановић: Хвала Шолцу и ЕП што су јасно рекли оно што ми причамо 14 година
Правда 10.07.2022
Председник Новог ДСС-а Милош Јовановић казао је да Србија не би требало да постане чланица Европске уније и захвалио Европском парламенту и немачком канцелару Олафу Шолцу што су "јасно и гласно" рекли оно што његова странка… »
Јовановић: Хвала Шолцу и ЕП што су јасно рекли оно што ми причамо 14 година
Н1 Инфо 10.07.2022
Председник Новог ДСС-а Милош Јовановић поновио је у Новом дану ТВ Н1 да Србија не би требало да постане чланица Европске уније и захвалио Европском парламенту и немачком канцелару Олафу Шолцу што су "јасно и гласно" рекли оно што… »
Јовановић: Србија не треба да постане чланица ЕУ али треба с њом да сарађује
Данас 10.07.2022
Председник Нове Демократске странке Србије Милош Јовановић изјавио је данас да је његов идеал да Србија буде демократска и национално утемељена држава, где ће се грађани и елита поставити озбиљно према јавном интересу земље… »
Јовановић: Признањем КиМ убили бисмо се као народ, нација и држава
Нова 10.07.2022
Председник Новог ДСС-а Милош Јовановић поновио је у Новом дану ТВ Н1 да Србија не би требало да постане чланица Европске уније и захвалио Европском парламенту и немачком канцелару Олафу Шолцу што су "јасно и гласно" рекли оно што… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 36 минутајош 5 повезаних

Прелаз Рафа остаје затворен: Израел чека да Хамас испуни обавезе и врати тела преминулих талаца
Курир пре 1 сатјош 3 повезане

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана