Povezane vesti
Francuska vojska: Mi nismo u ratu sa Rusijom, nastavljamo kontakte
Pravda 10.07.2022
Francusko ministarstvo odbrane ostaje u kontaktu sa svojim ruskim kolegama, izjavio je danas francuski ministar odbrane Sebastijan Lekorni. "Mi nismo u ratu sa Rusijom. Kontakti sa vojnim i civilnim zvaničnicima nastavljaju se. Ne možemo u potpunosti da… »
Ministarstvo odbrane Francuske: Mi nismo u ratu sa Rusijom, nastavljamo kontakte
RTV 10.07.2022
PARIZ - Francusko ministarstvo odbrane ostaje u kontaktu sa svojim ruskim kolegama, izjavio je danas francuski ministar odbrane Sebastijan Lekorni. "Mi nismo u ratu sa Rusijom. Kontakti sa vojnim i civilnim zvaničnicima nastavljaju se. Ne možemo u… »
Moguće povećanje budžeta Francuske za odbranu za tri milijarde evra
Euronews 10.07.2022
Francuska bi sledeće godine mogla da poveća svoj budžet za odbranu za tri milijarde evra, izjavio je francuski ministar odbrane Sebastijan Lekorni u intervju za list Žurnal di dimanš. "Potvrđujem nameru vlade da budžet za odbranu za 2023. podigne za tri… »
Vesti dana »
Vasiljević o slučaju "Senjak": "Intenzivno se radi na slučaju"; "Neće biti zaštićenih i nedodirljivih"
B92 pre 21 minutajoš 41 povezana
Vuk Cvijić o potrazi za Nešovićem: Policija je toliko nesposobna da ne može da nađe telo koje je sama sakrila
Glas Zaječara pre 3 satajoš 78 povezanih
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 5 satijoš 31 povezana
Cimera rezao nožem za jabuke, smetala mu: Buka... Ubica Luke (19) u zatvoru imao poseban režim: Otkrivena njegova jeziva prošlost
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
"Vratićemo se u Dubai što je pre moguće": Klub se oglasio posle dogovora sa ABA ligom
Mondo pre 10 minutajoš 63 povezane