Povezane vesti
"Imam gušenje, steže me u grudima": Dejan Dragojević pred izlazak iz "Zadruge": "Haos mi je u glavi, Očekujem pola Veternika"…
Blic 10.07.2022
Večeras ćemo saznati ko je pobednik pete sezone "Zadruge", a tom prilikom Dejan Dragojević, koji važi za jednog od favorita, je otkrio kako se oseća. - Imam gušenje, steže me u grudima i anksioznost. Danas mi je sve čudno, ali dobro. Najlepši dan je kada… »
Imam gušenje, steže me u grudima Dejan otkrio kako će reagovati ako njegova bivša žena pobedi, progovorio nekoliko sati pred…
Kurir 10.07.2022
Dejan Dragojević iz Bele kuće uključio se u "Premijeru" gde je sumirao utiske iz "Zadruge". - Ovde se svašta menjalo, a šta Dejan kaže, kako je i da li je spreman za finale? - pitao ga je novinar. - Pozdrav svima u studiju, a očekivao sam ali neočekivano… »
Vesti dana »
Savetnik predsednika Emirata osudio „terorističko ciljanje” nuklearke
Politika pre 27 minutajoš 37 povezanih
Od nestanka na Senjaku do hapšenja Veselina Milića: Hronologija slučaja koji je uzdrmao MUP
Insajder pre 2 satajoš 88 povezanih
"Ovo je prvi i poslednji put da smo bili na Evroviziji" Momci iz Lavine otkrili šta se dešavalo iza kulisa takmičenja: "Pokazali smo im da smo jako tvrdoglavi" (video)
Blic pre 4 satijoš 29 povezanih
Vanja Ilić poručio: Zaslužili smo plasman na SP, nek se raduje Srbija!
Kurir pre 41 minutajoš 50 povezanih
Zvezda bez Dejana Stankovića odigrala nerešeno u Surdulici: Drugi tim šampiona nije pobedio u odsustvu trenera
Mondo pre 11 minutajoš 54 povezane