Povezane vesti
"Imam gušenje, steže me u grudima": Dejan Dragojević pred izlazak iz "Zadruge": "Haos mi je u glavi, Očekujem pola Veternika"…
Blic 10.07.2022
Večeras ćemo saznati ko je pobednik pete sezone "Zadruge", a tom prilikom Dejan Dragojević, koji važi za jednog od favorita, je otkrio kako se oseća. - Imam gušenje, steže me u grudima i anksioznost. Danas mi je sve čudno, ali dobro. Najlepši dan je kada… »
Imam gušenje, steže me u grudima Dejan otkrio kako će reagovati ako njegova bivša žena pobedi, progovorio nekoliko sati pred…
Kurir 10.07.2022
Dejan Dragojević iz Bele kuće uključio se u "Premijeru" gde je sumirao utiske iz "Zadruge". - Ovde se svašta menjalo, a šta Dejan kaže, kako je i da li je spreman za finale? - pitao ga je novinar. - Pozdrav svima u studiju, a očekivao sam ali neočekivano… »
Vesti dana »
Na današnji dan pre 23 godine je ubijen Zoran Đinđić: Metak koji je promenio istoriju Srbije Zoran Đinđić
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 31 povezana
Nova podela u SB UN: Usvojena rezolucija protiv Irana, SAD vetom srušio ruski poziv na obostrani prekid vatre
NIN pre 46 minutajoš 37 povezanih
Cena nafte ponovo dostigla 100 dolara za barel, kineski brodovi prolaze kroz Persijski zaliv
Biznis.rs pre 1 minutjoš 11 povezanih