Повезане вести
Николина поднела тужбу против Мише Грофа?! Огласио се њен адвокат с новим тврдњама - Сарађивао сам с Видојем, знам све
Мондо 10.07.2022
Адвокат тврди да имовина покојног Видоја Ристовића нема везе с имовином његовог оца Мише Грофа. Адвокат тврди да имовина покојног Видоја Ристовића нема везе с имовином његовог оца Мише Грофа. Николина Пишек и Миша Гроф ушли су… »
Против мише грофа Покренут казнени поступак због насиља у породици?! Огласио се адвокат Николине Пишек! Шок
Курир 10.07.2022
Након што је изненада преминуо историчар уметности Видоје Ристовић, његова супруга Николина Пишек и његов отац Витор Ристовић, познатији као Миша Гроф, започели су у велики сукоб. Наиме, они су изнели бројне оптужбе једно на… »
Испливали шокантни детаљи: Миша Гроф пријављен за насиље у породици
Нова 10.07.2022
Огласили се Николинини адвкати. Водитељка Николина Пишек и њен свекар Витор Ристовић, познатији као Миша Гроф, ушли су у сукоб након смрти Николининог супруга, а Виторовог сина Видоја Ристовића. Они су изнели бројне оптужбе… »
Вести дана »
Блокада Шенгена: Камиони српских возача напуштени зврје по Немачкој! "Рекли нам: Шаљите нове, кога да пошаљемо, а да га не ухапсите?!"
Блиц пре 17 минутајош 102 повезане
Трамп шаље "цара граница" у Минесоту! "Он је чврст, али је праведан! Подносиће извештаје директно мени"
Курир пре 1 сатјош 37 повезаних
Снежна олуја паралисала Америку: Најмање 14 мртвих, стотине хиљада без струје
BBC News пре 1 сатјош 31 повезана
021.рс: Послата ургенција суду за повратак на посао професорке Јелене Клеут
Недељник пре 7 минутајош 19 повезаних
Рекордне цене злата очекују се и у 2026: Да ли је сада прави тренутак за куповину?
Еуроневс пре 1 сатјош 42 повезане