Повезане вести
У свакој соби је моја слика, ово не бих пожело никоме! Дејан ван себе после Задруге, проговорио о повратку у Ветерник и…
Курир 11.07.2022
Дејан Драгојевић освојио је прво место у ријалитију "Задруга", а након победе отишао са мајком, оцем и братом право у породичну кућу у коју није крочио од момента када је са њима прекинуо контакт због Далиле. Он је открио коме… »
(Фото) Дејан након победе направио драстичан потез: Далили неће бити добро кад буде видела шта је урадио са њиховим успоменама…
Блиц 11.07.2022
Дејан Драгојевић, победник "Задруге 5", одмах по изласку из ријалитија обрисао је на свом Инстаграму све фотографије са својом бившом супругом Далилом Драгојевић. Далила с друге стране није избрисала све фотографије са бившим… »
Дејан Драгојевић после 5 година стигао у родни Ветерник! Победник Задруге 5 пао баки у наручје, обоје лију сузе! Емотивни…
Курир 11.07.2022
Дејан Драгојевић стигао је у Ветерник после победе у "Задрузи 5". Дејан се највише плашио сусрета са својом баком, којој је одмах пао у наручје. Бака је грлила Дејана који је плакао, па му рекла: "Само да си ти добро. Честитам."… »
"Допринела сам Дејановој победи": Далили се слошило: "Онесвестићу се, у шоку сам због оца", ево где је отишла после Задруге…
Блиц 11.07.2022
Далила Драгојевић је у ријалитију "Задруга 5" освојила 2. место, а пред нашим камерама проговорила је о утисцима након проглашења победника, Дејана Драгојевића. - Јако се чудно осећам. Нисам очекивала да ћу доћи до овако високе… »
"Узећу дејану 10 посто од награде": Алекс разочарана резултатом у финалу: "Што би ико био бољи од мене?" (видео)
Блиц 11.07.2022
Александра Николић је вечерас, у финалу "Задруге 5", освојила шесто место, а не крије да је очекивала бољи пласман. - Срећна сам што сам видела све драге људе. Нисам била хладна према Биљани како кажу... Чекала сам само да… »
Вести дана »
Ланчани судар код Лознице, повређено пет особа. Делови возила расути по путу.
Ало пре 2 сатајош 35 повезаних
Нема повећане радијације у Србији због оштећења заштитне структуре Чернобила
Нова пре 4 сатијош 38 повезаних
Амбасадор САД при НАТО-у: Мир у Украјини ближи него икад; Русија: Покушај Запада да заплени нашу имовину је ризик за све земље
РТС пре 49 минутајош 37 повезаних
Марко Чубрило објашњава да ли ће децембар проћи без снега: Ова необична појава више нам није тако страна; ево како ће бити у Војводини
Дневник пре 1 сатјош 30 повезаних
Селектор утучен после пораза од Црногорки: "Најгора утакмица у првенству"
Спортске.нет пре 8 минутајош 64 повезане