Povezane vesti
Smetaju mi ljudi, hvata me panika! Dalila priznala kako se oseća posle finala, čula se s ocem - nije znao da sam druga
Mondo 11.07.2022
Dalila je u Zadruzi osvojila drugo mesto, nakon čega se čula i s porodicom, ali je i otkrila u kakvom je odnosu sa Filipom Carem. Dalila je u Zadruzi osvojila drugo mesto, nakon čega se čula i s porodicom, ali je i otkrila u kakvom je odnosu sa… »
Ovo je svima promaklo! Dejan na finalu Zadruge nosio majicu sa simboličnim natpisom, jasno je šta je hteo da poruči! (foto)
Kurir 11.07.2022
Dejan Dragojević osvojio je prvo mesto u "Zadruzi", a njegova bivša supruga, koja ga je prevarila u rijalitiju, Dalila Dragojević, osvojila je drugo mesto. Tokom proteklih deset meseci Dejan je prolazio kroz pravu golgotu zbog prevare koju je njegova… »
Dejan Dragojević prvi muški pobednik rijalitija Zadruga 5! (VIDEO)
Svet plus 11.07.2022
Dejan Dragojević je prvi muški pobednik rijalitija "Zadruga 5"! U samom finalu bio je sa bivšom ženom Dalilom Dragojević! Dejanu Dragojeviću su svi potrčali u zagrljaj, nakon čega je skinuo jaknu koju je nosio, a ispod nje se nalazila majica na… »
(Foto) Dejana u Veterniku dočekala i sestra suzana: Ona se ne eksponira u javnosti, a sada njenoj sreći nije bilo kraja: Evo…
Blic 11.07.2022
Dejan Dragojević otišao je nakon pobede u rijalitiju "Zadruga 5" u rodni Veternik zajedno sa porodicom. Poznato je to da on nije bio u dobrim odnosima sa majkom Biljanom i bratom Davidom, ali i sa sestrom Suzanom, koja se za razliku od ostatka porodice… »
Dalila još uvek koristi dejanovo prezime: Dan posle "Zadruge" poslala poruku: "Ko kaže da ne smem među ljude"
Blic 11.07.2022
Nakon što je zauzela drugo mesto u rijalitiju "Zadruga", Dalila Dragojević vrlo je aktivna na društvenoj ,mreži Instagram. Dan posle izlaska iz Bele kuće, njen bivši suprug Dejan Dragojević obrisao je sve njihove zajedničke fotografije i klipove… »
Dalila na mrežama dokazuje da može da izađe na ulicu: Snimala se u centru grada i vikala ljudima: "Ko kaže da ne smem?"
Mondo 11.07.2022
Dalila Dragojević se snimala sa terase iz stana u centru grada, odakle je dobacivala prolaznicima i vikala da sme da izađe na ulicu. Dalila Dragojević se snimala sa terase iz stana u centru grada, odakle je dobacivala prolaznicima i vikala da sme da… »
Dejanova majka dan nakon njegove pobede u “Zadruzi”: Od početka mi se nije sviđalo Dalilino ponašanje
Vesti online 11.07.2022
Majka Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević dan nakon pobede svog sina u finalu “Zadruge 5”, otvorila je dušu i istakla da je presrećna što joj se sin vratio nakon 5 godina. Naime, poznato je da Dejan i njegova majka jedno vreme nisu… »
(Video) U domu Dejana dragojevića jutro nakon pobede: Velika ispovest o porodici, Aleksandri i Dalili: "Svuda po kući su…
Blic 11.07.2022
Dejan Dragojević nakon pobede u rijalitiju "Zadruga 5" vratio se u svoj rodni Veternik. Dejan dugo nije pričao sa majkom i batom, a nakon što ga je supruga Dalila Dragojević prevarila u rijalitiju, došlo je do njihovog pomirenja. Dejanov prvi dan u… »
(Foto) dan nakon pobede izašao iz kuće u Veterniku: Dejan Dragojević u skroz opuštenom izdanju, grli majku ne pušta, a…
Blic 11.07.2022
Dejan Dragojević sinoć je odneo pobedu u rijalitiju "Zadruga 5" i osvojio nagradu od 50.000 evra. Dejan je noć proveo u svojoj porodičnoj kući u Veterniku sa porodicom, sa kojom je godinama bio u sukobu. Jutro nakon finala, on je izašao ispred doma… »
Prvo oglašavanje Dalile nakon finala: Ne znam šta će biti sa kućom što smo Dejan i ja pravili
Svet & Skandal 11.07.2022
Prvo oglašavanje Dalile nakon finala Dalila Dragojević nakon što je napustila „Zadrugu“ oglasila se prvi put na Instagramu i zahvalila svima koji su glasali za nju. – Hvala svima što ste glasali, hvala na osvojenom drugom mestu, iako smatram…… »
Neću ući u kuću koju smo dejan i ja napravili! Ostajem u Beogradu: Dalila iznajmljuje stan u prestonici, a čula se sa ocem…
Kurir 11.07.2022
Dalila Dragojević, koja je u rijalitiju "Zadruga" javno prevarila muža Dejana Dragojevića, zauzela je drugo mesto u pomenutom šou programu. Dalila je pred milionskim auditorijumom, ali i pred očima svog supruga, koji je sinoć pobedio u "Zadruzi"… »
Snimljen ceo razgovor dalile i Husa posle finala! Evo šta je mujić prvo pitao ćerku: Pomenuo joj Dejana, a onda i kuću!
Kurir 11.07.2022
Dalila Dragojević snimljena je kako razgovara sa ocem Husom Mujićem prvi put od izlaska iz rijalitija. Ona je svom ocu prvo rekla kako je osvojila drugo mesto i kuću. - Dejan je pobedio, ja sam drugo mesto, kuću osvojila - rekla je Dalila svom ocu na… »
Više ga neću pustiti da ide Baka Dejana Dragojevića otvorila dušu: Ako je Aleksandra kao Dalila, nemoj da mi je dovodiš u…
Alo 11.07.2022
Progovorila iskreno. Dejan Dragojević, sada zvanični pobednik Zadruge 5, otišao je u svoju rodnu kuću u Veterniku, nakon dugih pet godina. Dejana je u dvorištu prvo sačekala baka Rozalija i taj susret bio je i više nego emotivan. Suze su lile i… »
"Biraj, Filip ili ja": Dalili otac Huso poslao sms poruku čim je napustila Zadrugu: "Ukoliko odeš sa njim, ne računaj na…
Blic 11.07.2022
Dalila Dragojević juče je završila kao drugoplasirana u "Zadruzi", dok je njen bivši suprug, Dejan Dragojević, kog je prevarila u rijalitiju, osvojio prvo mesto. Njen otac Huso Mujić, koji čak nije ni došao da je podrži u finalu, odmah nakon što… »
Otišla iz Šimanovaca bez cara: Otkriveno gde je Dalila prespavala posle finala "zadruge 5"
Blic 11.07.2022
Nakon što je osvojila drugo mesto u "Zadruzi", a njen bivši suprug odneo pobedu u rijalitiju, Dalila Dragojević je odlučila da prespava kod Marijane Zonjić. Iako su mnogi očekivali da će iz Šimanovaca otići sa Filipom Carem, to se nije dogodilo… »
Promenila lični opis i tek će da stavlja grudi i struže bradu! Šok planovi rijaliti preljubnice - potrošiće 10.000 evra
Mondo 11.07.2022
Dalila Dragojević ima planove posle Zadruge. Dalila Dragojević ima planove posle Zadruge Dalila Dragojević izgubila je u finalu rijalitija Zadruga od bivšeg muža Dejana Dragojevića u samoj završnici večeri. Ona je kući otišla bogatija za… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih
"Ubijena su mi dva deteta, molim vas da mi dopustite..." Drama na suđenju Urošu Blažiću: Zorici Panić ugašen mikrofon, sudija joj tražio da napusti sudnicu
Blic pre 6 minutajoš 23 povezane
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine, zbog raseljavanja Gaze
Politika pre 2 satajoš 21 povezana
"Ulažemo sav napor, razvijaju se sekundarne komplikacije": Dr Nikolić o povređenima u padu nadstrešnice u ns
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih