Повезане вести
Укопани посмртни остаци још 50 жртава геноцида у Сребреници
Ал Јазеера 11.07.2022
Бројни званичници упутили су апел свијету да извуче поуке из сребреничког геноцида, укључујући заустављање негирање тог злочина и привођење правди одговорних за смрт хиљада људи. У Меморијалном центру Поточари завршен је… »
Рат у Босни и Херцеговини и геноцид у Сребреници: „Сваки ми је дан тежак, нема шта да ме обрадује"
BBC News 11.07.2022
Пре 27 година у Сребреници се догодио најтежи злочин у Европи од краја Другог светског рата. Жестоке критике премијеру Црне Горе Дритану Абазовићу. Салиха Османовић више од две деценије без највољенијих дочекује Бајраме, највећи… »
Сребреница разапета од једног до другог 11. јула
ВДР 11.07.2022
Борис Рабреновић, Амир Сужањ У Меморијаном центру Поточари код Сребренице обиљежена је 27. годишњица геноцида у Сребреници. Комеморацији и укопу још 50 идентификованих жртава, чије су породице пристале на укоп углавном… »
Обележена 27. годишњица и одржана комеморација жртвама геноцида у Сребреници
Н1 Инфо 11.07.2022
У Меморијалном центру Поточари сахрањено је педесет сребреничких жртава, које су ексхумиране у претходном периоду. Најмладја жртва, која је ове године сахрањена, је Салим Мустафић, који је, када је убијен у лето 1995. године… »
Завршено обележавање 27. годишњице геноцида у Сребреници, сахрањено још 50 жртава
Нови магазин 11.07.2022
У Меморијалном центру Поточари данас је сахрањено педесет сребреничких жртава, које су ексхумиране у претходном периоду. Најмлађа жртва, која је ове године сахрањена, је Салим Мустафић, који је, када је убијен у лето 1995… »
Коначан смирај за 50 жртава геноцида у Сребреници: Укопани очеви, синови, браћа…
РТВ Нови Пазар 11.07.2022
У мезарју Меморијалног центра Сребреница – Поточари коначан смирај пронашло је још 50 жртава геноцида почињеног у љето 1995. године на подручју Сребренице. У тишини и кругу породице у мезаре су спуштени табути са 50… »
Завршено обележавање 27. годишњице геноцида у Сребреници, сахрањено још 50 жртава
Бета видео 11.07.2022
СРЕБРЕНИЦА - У Меморијалном центру Поточари данас је сахрањено педесет сребреничких жртава, које су ексхумиране у претходном периоду.(покривалице) Бета/ВИПХД.БА… »
Нови магазин 11.07.2022
У Меморијалном центру Поточари данас је сахрањено педесет сребреничких жртава, које су ексхумиране у претходном периоду. Најмлађа жртва, која је ове године сахрањена, је Салим Мустафић, који је, када је убијен у лето 1995… »
Поточари: Клањана џеназа за 50 жртава сребреничког геноцида
У мезарју Меморијалног центра Сребреница – Поточари клањана је џеназа-намаз за 50 жртава геноцида почињеног у љето 1995. године на подручју Сребренице. Хиљаде људи стигле су у Поточаре у јутарњим сатима гдје су одали… »
Рат у Босни и Херцеговини и геноцид у Сребреници: „Сваки ми је дан тежак, нема шта да ме обрадује"
Јужне вести 11.07.2022
Гетти Имагес Салиха Османовић више од две деценије без највољенијих дочекује Бајраме, највећи муслимански празник. „Сваки ми је дан тежак, нема шта да ме обрадује", прича она за сарајевско Ослобођење. Она је једна од хиљаду… »
Џеназа жртвама геноцида: Породице од јутарњих сати пристижу у Поточаре
Породице, пријатељи, комшије жртава геноцида почињеног у јулу 1995. године у Сребреници од раних јутарњих сати пристижу у Меморијални центра Сребреница – Поточари гдје ће данас бити клањана џеназа-намаз и обављен укоп за… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026; Значајно назадовање у дијалогу због неконструктивног приступа Приштине
РТВ пре 23 минутајош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 48 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 38 минутајош 30 повезаних
Лазаревић: Од данас у функцији Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима
РТВ пре 1 сатјош 15 повезаних