Povezane vesti
Presrećna: Marija Mikić objavila spotove za dve nove pesme FOTO+VIDEO
Nova 11.07.2022
Numere će, po svemu sudeći, biti novi letnji hitovi. Pevačica Marija Mikić objavila je spotove za dve nove pesme. U pitanju su numere „Ljubi me, ljubi“ i „Kombinacije“ koje su njeni obožavaoci sa nestrpljenjem iščekivali. Marija je pesme… »
Marija Mikić vredna i posle porođaja Samo nekoliko dana nakon što je izašla iz porodilišta objavila 2 spota, kadrovi…
Kurir 11.07.2022
Pevačica Marija Mikić samo nekoliko dana nakon porođaja objavila je dve nove pesme pod nazivom "Kombinacije" i "Ljubi me ljubi" i oduševila publiku. View this post on Instagram A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom) Marija je tokom… »
Za 16 sati snimila 2 spota i još se pela na sto! Marija je žena zmaj - pogledajte šta je radila u 9. mesecu!
Mondo 11.07.2022
Marija Mikić predstavila spotove za dve nove pesme! Marija Mikić predstavila spotove za dve nove pesme! Pevačica Marija Mikić je nedavno na svet donela ćerkicu Đurđu, a sada je Instagramu objavila da su izašla čak dva spota koja je snimala dok je… »
Vesti dana »
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Trajala 2 nedelje: Obuka kadeta na samohodnim artiljerijskim sistemima
Kurir pre 30 minutajoš 1 povezana