Повезане вести

Чуо сам се са Мајом и Пецом, потврдили су ми везу! Огласио се Таки поводом афере са Суботићкиним мужем, шок! (фото)

Чуо сам се са Мајом и Пецом, потврдили су ми везу! Огласио се Таки поводом афере са Суботићкиним мужем, шок! (фото)

Курир 12.07.2022
Маја Маринковић шокирала је јавност када је ухваћена са бившим партнером Александре Суботић. Наиме, Маја налати у центру афере откако је пријатељици преотела мужа Предрага Пецу Распоповића. Сада се тим поводом огласио отац бивше… »
"Не могу да верујем шта је урадила": Након свађе са Јованом, Стефан отворио душу: "Мени ништа лоше не може да се нађе" (видео)…

"Не могу да верујем шта је урадила": Након свађе са Јованом, Стефан отворио душу: "Мени ништа лоше не може да се нађе" (видео)…

Блиц 12.07.2022
Стефан Карић је заузео 9. место у финалу "Задруге 5", која се завршила минулог викенда, а мало по изласку из ријалитија посвађао се са девојком Јованом Љубисављевић, о чему се нашироко прича. Карић се синоћ на журки поводом… »
Александри је тежак период, не може да прича, Маја је дно дна: Бивша задругарка открила детаље, а њему руку није пружила!…

Александри је тежак период, не може да прича, Маја је дно дна: Бивша задругарка открила детаље, а њему руку није пружила!…

Курир 12.07.2022
Ана Спасојевић, бивша ријалити учесница, открила је да се чула са Александром Суботић коју је супруг преварио са Мајом Маринковић. Ана сматра да је Александра требало то да очекује од Маје. - Чула сам се на кратко кад се то… »
Пре суботићке и прељубнице Маје, Пеца је волео ову познату певачицу! Ова звезда деведесетих оставила Распоповића, сломила му…

Пре суботићке и прељубнице Маје, Пеца је волео ову познату певачицу! Ова звезда деведесетих оставила Распоповића, сломила му…

Курир 12.07.2022
Петар Распоповић Пеца дошао је у центар пажње због преваре са најбољом пријатељицом своје невенчане супруге Александре Суботић. Наиме, Александра и Пеца који имају дете нису више заједно због Маје Маринковић која им је… »
"Лоше је, треба да види шта ће са децом": Откривено шта се дешава са Александром Суботић након скандала

"Лоше је, треба да види шта ће са децом": Откривено шта се дешава са Александром Суботић након скандала

Блиц 12.07.2022
Бивша задругарка Ана Спасојевић жестоко је осудила понашање старлете Маје Маринковић која је другарици, Александри Суботић преотела мужа. Домаћу јавност шокирао је видео снимак који је испливао у јавност, а на коме се види да се… »
О Александри мислим све најбоље: Ћерка преотела мужа најбољој другарици, ево шта он каже - Не јавља ми се на телефон

О Александри мислим све најбоље: Ћерка преотела мужа најбољој другарици, ево шта он каже - Не јавља ми се на телефон

Мондо 12.07.2022
Таки Маринковић о ћеркином скандалу. Таки Маринковић о ћеркином скандалу Радомир Таки Маринковић први пут се појавио у јавности на прослави завршетка Задруге 5 откако је његова ћерка Маја преотела мужа Александри Суботић. Маја… »
"То је било још пре три месеца": Испливали нови детаљи афере Маје и Пеце - Суботићка им је поставила два захтева

"То је било још пре три месеца": Испливали нови детаљи афере Маје и Пеце - Суботићка им је поставила два захтева

Блиц 12.07.2022
Александру Суботић су дадиље наводно упозоравале на то да ће је најбоља пријатељица Маја Маринковић издати и преотети јој невенчаног супруга Предрага Пецу Распоповића, познатијег као Пеца Вијагра. Некадашњој ријалити учесници… »
Цар иде са Далилом у Занзибар: "Породица је разочарана у мене", а ево шта каже о Мајиној афери са Пецом (видео)

Цар иде са Далилом у Занзибар: "Породица је разочарана у мене", а ево шта каже о Мајиној афери са Пецом (видео)

Блиц 12.07.2022
Филип Цар напустио је "Задругу 5", а сад је пред нашим камерама, на журки поводом краја ријалитија, прокоментарисао своје учешће, те споменуо породицу, али и Мају Маринковић. - Само желим да одем кући. Моја породица је разочарана… »
"Маја и Пеца ми се не јављају": Таки проговорио о ћеркиној афери са Суботићкиним мужем: "Жао ми је Александре" (видео)

"Маја и Пеца ми се не јављају": Таки проговорио о ћеркиној афери са Суботићкиним мужем: "Жао ми је Александре" (видео)

Блиц 11.07.2022
Отац Маје Маринковић, Радомир Маринковић Таки, појавио се вечерас на журки поводом краја "Задруге 5" у Шимановцима, те је прокоментарисао аферу ћерке са невенчаним мужем Александре Суботић, Предрагом Пецом Распоповићем. -… »
Мисица спремила изненађење за Стефана: По изласку из Задруге га сачекао бруталан призор код куће! Нема чега нема (видео)

Мисица спремила изненађење за Стефана: По изласку из Задруге га сачекао бруталан призор код куће! Нема чега нема (видео)

Блиц 11.07.2022
Стефан Карић синоћ је напустио ријалити "Задруга 5", у којем је заузео високо 9. место. Његова девојка Јована Љубисављевић, некадашња мисица, сачекала га је у студију у Шимановцима, а потом су се упутили у њихов дом. Стефана… »

Вести дана »