Povezane vesti
Šok u emisiji! Dejan nije želeo da sedne pored Dalile: Finalisti zadruge otkrili šta se dešava posle Zadruge, evo kako se…
Kurir 12.07.2022
Superfinalisti "Zadruge 5", Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Filip Car, Aleksandra Nikolić, Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić našli su se zajedno u "Amidži šouu" gde su otvoreno govorili o svemu iz rijaitija. Oni su komentarisali svoje… »
Dalili sam ostavio sve što je u Bosni, potpisao sam papir za razvod! Dejan otvoreno o podeli imovine, pa otkrio kome će dati…
Kurir 12.07.2022
Dejan Dragojević progovorio je o tvrdnjama da će deliti nagradu sa Dalilom Dragojević, jer navodno još uvek nisu zvanično razvedeni. - Sve što je bilo u Bosni ja sam joj ostavio. Ja sam potpisao papir, a šta se posle dešavalo ne znam, bio sam… »
Neka ostave ovu zlu i pokvarenu ženu na miru! Dalila priznala da se zvanično razvela od Dejana - "Ne znam gde su papiri"
Mondo 12.07.2022
Dalila je osvojila drugo mesto u Zadruzi, a mnogi su to negativno prokomentarisali smatrajući da nije zaslužila. Dalila je osvojila drugo mesto u Zadruzi, a mnogi su to negativno prokomentarisali smatrajući da nije zaslužila. Dalila Mujić je osvojila… »
Gruja ljubio deniz, Sandra i anđelo u naletu strasti, dalila i Filip svađa: Ludilo na žurki Zadruge 5! Evo koliko je para on…
Kurir 12.07.2022
Žurka nakon završene " Zadruge 5" bila je veoma turbulentna, a zadrugari su otkrili kako se osećaju posle 10 meseci provedenih u Beloj kući. Mnogi su ostali u dobrim odnosima, veze su se nastavile, ali su neka prijateljstva i ljubavi dočekale svoj… »
"Čudno mi je što je dejan kod nas": David o promenama posle "Zadruge 5" - evo šta kaže o Aleks i njenom ulasku u porodicu
Blic 11.07.2022
Dejan Dragojević izašao je iz "Zadruge 5" kao pobednik, a nakon toga vratio se u porodičnu kuću u Veterniku. David Dragojević, Dejanov brat, nije krio koliko mu je drago što se mlađi Dragojević nakon svega vratio kući. - Fenomenalno je. Dejan je… »
Vesti dana »
"Bajden traži najoštriji odgovor Rusije": Oglasila se ruska Duma nakon najnovije odluke predsednika SAD: "Eskaliraju situaciju do maksimuma, preti treći svetski rat!"
Blic pre 11 minutajoš 47 povezanih
Novi Sad ponovo stao zbog tragedije na Železničkoj stanici, preminula još jedna žrtva nesreće
BBC News pre 8 satijoš 8 povezanih
U Srbiji ujutro mraz, tokom dana oblačno, sa temperaturom od -5 do 11 stepeni
Vesti online pre 11 minutajoš 7 povezanih
U Bejrutu u ponedeljak i utorak zatvorene škole: Oglasilo se libansko ministarstvo obrazovanja nakon izraelskog napada na glavni grad
Kurir pre 6 minutajoš 6 povezanih
„Proždiru sve što nađu”: Američko ostrvce kojim gospodare zmije i paukovi
BBC News pre 41 minutajoš 4 povezane