Povezane vesti

Šok u emisiji! Dejan nije želeo da sedne pored Dalile: Finalisti zadruge otkrili šta se dešava posle Zadruge, evo kako se…

Šok u emisiji! Dejan nije želeo da sedne pored Dalile: Finalisti zadruge otkrili šta se dešava posle Zadruge, evo kako se…

Kurir 12.07.2022
Superfinalisti "Zadruge 5", Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Filip Car, Aleksandra Nikolić, Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić našli su se zajedno u "Amidži šouu" gde su otvoreno govorili o svemu iz rijaitija. Oni su komentarisali svoje… »
Dalili sam ostavio sve što je u Bosni, potpisao sam papir za razvod! Dejan otvoreno o podeli imovine, pa otkrio kome će dati…

Dalili sam ostavio sve što je u Bosni, potpisao sam papir za razvod! Dejan otvoreno o podeli imovine, pa otkrio kome će dati…

Kurir 12.07.2022
Dejan Dragojević progovorio je o tvrdnjama da će deliti nagradu sa Dalilom Dragojević, jer navodno još uvek nisu zvanično razvedeni. - Sve što je bilo u Bosni ja sam joj ostavio. Ja sam potpisao papir, a šta se posle dešavalo ne znam, bio sam… »
Neka ostave ovu zlu i pokvarenu ženu na miru! Dalila priznala da se zvanično razvela od Dejana - "Ne znam gde su papiri"

Neka ostave ovu zlu i pokvarenu ženu na miru! Dalila priznala da se zvanično razvela od Dejana - "Ne znam gde su papiri"

Mondo 12.07.2022
Dalila je osvojila drugo mesto u Zadruzi, a mnogi su to negativno prokomentarisali smatrajući da nije zaslužila. Dalila je osvojila drugo mesto u Zadruzi, a mnogi su to negativno prokomentarisali smatrajući da nije zaslužila. Dalila Mujić je osvojila… »
Gruja ljubio deniz, Sandra i anđelo u naletu strasti, dalila i Filip svađa: Ludilo na žurki Zadruge 5! Evo koliko je para on…

Gruja ljubio deniz, Sandra i anđelo u naletu strasti, dalila i Filip svađa: Ludilo na žurki Zadruge 5! Evo koliko je para on…

Kurir 12.07.2022
Žurka nakon završene " Zadruge 5" bila je veoma turbulentna, a zadrugari su otkrili kako se osećaju posle 10 meseci provedenih u Beloj kući. Mnogi su ostali u dobrim odnosima, veze su se nastavile, ali su neka prijateljstva i ljubavi dočekale svoj… »
"Čudno mi je što je dejan kod nas": David o promenama posle "Zadruge 5" - evo šta kaže o Aleks i njenom ulasku u porodicu

"Čudno mi je što je dejan kod nas": David o promenama posle "Zadruge 5" - evo šta kaže o Aleks i njenom ulasku u porodicu

Blic 11.07.2022
Dejan Dragojević izašao je iz "Zadruge 5" kao pobednik, a nakon toga vratio se u porodičnu kuću u Veterniku. David Dragojević, Dejanov brat, nije krio koliko mu je drago što se mlađi Dragojević nakon svega vratio kući. - Fenomenalno je. Dejan je… »

Vesti dana »