Повезане вести
Шок у емисији! Дејан није желео да седне поред Далиле: Финалисти задруге открили шта се дешава после Задруге, ево како се…
Курир 12.07.2022
Суперфиналисти "Задруге 5", Дејан Драгојевић, Далила Драгојевић, Филип Цар, Александра Николић, Анђела Ђуричић и Менсур Ајдарпашић нашли су се заједно у "Амиџи шоуу" где су отворено говорили о свему из ријаитија. Они су… »
Далили сам оставио све што је у Босни, потписао сам папир за развод! Дејан отворено о подели имовине, па открио коме ће дати…
Курир 12.07.2022
Дејан Драгојевић проговорио је о тврдњама да ће делити награду са Далилом Драгојевић, јер наводно још увек нису званично разведени. - Све што је било у Босни ја сам јој оставио. Ја сам потписао папир, а шта се после дешавало не… »
Нека оставе ову злу и покварену жену на миру! Далила признала да се званично развела од Дејана - "Не знам где су папири"
Мондо 12.07.2022
Далила је освојила друго место у Задрузи, а многи су то негативно прокоментарисали сматрајући да није заслужила. Далила је освојила друго место у Задрузи, а многи су то негативно прокоментарисали сматрајући да није заслужила… »
Груја љубио дениз, Сандра и анђело у налету страсти, далила и Филип свађа: Лудило на журки Задруге 5! Ево колико је пара он…
Курир 12.07.2022
Журка након завршене " Задруге 5" била је веома турбулентна, а задругари су открили како се осећају после 10 месеци проведених у Белој кући. Многи су остали у добрим односима, везе су се наставиле, али су нека пријатељства и… »
"Чудно ми је што је дејан код нас": Давид о променама после "Задруге 5" - ево шта каже о Алекс и њеном уласку у породицу
Блиц 11.07.2022
Дејан Драгојевић изашао је из "Задруге 5" као победник, а након тога вратио се у породичну кућу у Ветернику. Давид Драгојевић, Дејанов брат, није крио колико му је драго што се млађи Драгојевић након свега вратио кући. -… »
Вести дана »
Ватромет емоција на дочеку студената из Новог Пазара у Ваљеву: „Ово је генерација која ће изборити правду, а ми морамо да јој чувамо леђа“
Нова пре 1 сатјош 40 повезаних
Ово су три руска услова за брз крај рата у Украјини! Путинов изасланик у САД: Територијално питање, неутралност и безбедносне гаранције за Украјину
Курир пре 24 сатајош 32 повезане
ССП Пожаревац: “Град под блокадом СНС-а, пропада под влашћу и лажним обећањима”
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 39 повезаних
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
BBC News пре 10 сатијош 20 повезаних
"Екипа има нека правила, то мора да се разуме": Сашу Обрадовића питали кад ће Батлер заиграти за Звезду
Мондо пре 24 сатајош 31 повезана