Повезане вести
Шок у емисији! Дејан није желео да седне поред Далиле: Финалисти задруге открили шта се дешава после Задруге, ево како се…
Курир 12.07.2022
Суперфиналисти "Задруге 5", Дејан Драгојевић, Далила Драгојевић, Филип Цар, Александра Николић, Анђела Ђуричић и Менсур Ајдарпашић нашли су се заједно у "Амиџи шоуу" где су отворено говорили о свему из ријаитија. Они су… »
Далили сам оставио све што је у Босни, потписао сам папир за развод! Дејан отворено о подели имовине, па открио коме ће дати…
Курир 12.07.2022
Дејан Драгојевић проговорио је о тврдњама да ће делити награду са Далилом Драгојевић, јер наводно још увек нису званично разведени. - Све што је било у Босни ја сам јој оставио. Ја сам потписао папир, а шта се после дешавало не… »
Нека оставе ову злу и покварену жену на миру! Далила признала да се званично развела од Дејана - "Не знам где су папири"
Мондо 12.07.2022
Далила је освојила друго место у Задрузи, а многи су то негативно прокоментарисали сматрајући да није заслужила. Далила је освојила друго место у Задрузи, а многи су то негативно прокоментарисали сматрајући да није заслужила… »
Груја љубио дениз, Сандра и анђело у налету страсти, далила и Филип свађа: Лудило на журки Задруге 5! Ево колико је пара он…
Курир 12.07.2022
Журка након завршене " Задруге 5" била је веома турбулентна, а задругари су открили како се осећају после 10 месеци проведених у Белој кући. Многи су остали у добрим односима, везе су се наставиле, али су нека пријатељства и… »
"Чудно ми је што је дејан код нас": Давид о променама после "Задруге 5" - ево шта каже о Алекс и њеном уласку у породицу
Блиц 11.07.2022
Дејан Драгојевић изашао је из "Задруге 5" као победник, а након тога вратио се у породичну кућу у Ветернику. Давид Драгојевић, Дејанов брат, није крио колико му је драго што се млађи Драгојевић након свега вратио кући. -… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 14 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 54 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних