Повезане вести
Ексклузивно! Принцеза Марија де Глорија: Долетела сам да видим Филипа, био је у болници! Александар није хтео да нас прими на…
Курир 12.07.2022
Дошла сам првим летом чим сам чула да је мој син Филип у болници. Хвала богу ништа није било озбиљно, сад је све у реду. Бившем мужу, престолонаследнику Александру Карађорђевићу, рекла сам да сам овде, волела сам да одем у двор… »
Раздор међу карађорђевићима се наставља! Александар није хтео да прими бившу жену! Да будемо породица - "Ово је тужно"
Мондо 12.07.2022
Принцеза Марија де Глорија од Орлеана и Брагансе, прва супруга престолонаследника Александра Карађорђевића дошла је у Београд да посети свог сина Филипа који је био болестан и имала је жељу да окупи породицу. Принцеза Марија де… »
Вести дана »

"Идиоти, то значи рат": Прва реакција Русије на идеју НАТО да се затвори небо над западном Украјином
Блиц пре 40 минутајош 27 повезаних

БЛОГ УЖИВО Студенти и грађани придружују се пољопривредницима испред Покрајинске владе: Траже повлачење полиције из Ректората
Нова пре 16 минутајош 38 повезаних

РХМЗ објавио прогнозу за целу недељу: Ново невреме стиже нам већ сутра
Нова пре 3 сатајош 28 повезаних

Студенти тврде да је полиција користила забрањени ЦН гас у Кампусу, МУП демантује
Луфтика пре 3 сатајош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 3 сатајош 18 повезаних