Povezane vesti
Prima penziju već 80 godina: Najstariji penzioner u Republici Srpskoj ima 103 godine
Euronews 12.07.2022
Najstariji korisnik starosne penzije u Republici Srpskoj, jednom od dva entiteta Bosne i Hercegovine, ima 103 godine i porodičnu penziju koju je počeo da prima kao dete sa invaliditetom i koristi je već 80 godina, izjavio je direktor Fonda za penzijsko i… »
Najstariji penzioner u Republici Srpskoj ima 103, penziju koristi 80 godina
RTV 12.07.2022
BANJALUKA - Najstariji korisnik Fonda PIO Republike Srpske ima 103 godine i penziju prima 80 godina, izjavio je direktor Fonda Mladen Milić. On je pojasnio da je reč o porodičnom penzioneru, koji je to pravo dobio još kao dete sa invaliditetom 1958… »
Sve više starimo: Najstariji penzioner u Srpskoj ima 103 godine
Blic 12.07.2022
Najstariji korisnik starosne penzije u Republici Srpskoj ima 103 godine i porodičnu penziju kao dete sa invaliditetom koristi već 80 godina, rekao je Srni direktor Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Mladen Milić. Jedan od korisnika prava na… »
Najstariji penzioner u Republici Srpskoj ima 103 godine, penziju prima već 80
N1 Info 12.07.2022
Najstariji korisnik starosne penzije u Republici Srpskoj, jednom od dva entiteta Bosne i Hercegovine, ima 103 godine i porodičnu penziju kao dete sa invaliditetom koristi već 80 godina, izjavio je direktor Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje… »
Vesti dana »
Zelenski odgovorio Trampu na temu izbora u Ukrajini: Spreman sam! Uskoro šaljemo revidirani dokument Americi, od Rusije zavisi
Kurir pre 41 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 32 povezane
Vučić opet preti Rusima zbog NIS: Mi ćemo morati da delujemo kao država... Ako se desi, to će biti za 37 dana
Pravda pre 1 satjoš 25 povezanih
"Mi smo sad u ovoj prvoj fazi": Građani evidentiraju nelegalne objekte po novom zakonu, prvog dana 19.000 prijava
Euronews pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih