Povezane vesti
Mirović: Počela druga faza radova na izgradnji objekta Kamenica 3, u toku instalacija novog PET skenera
Blic 12.07.2022
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas Kamenicu 3 sa PET centrom, gde je u toku instalacija novog PET CT aparata, koji će omogućiti znatno efikasniju i kvalitetniju dijagnostiku na Institutu za onkologiju Vojvodine, istakavši da će… »
Počela druga faza radova na izgradnji objekta Kamenica 3, u toku instalacija novog PET skenera
Moj Novi Sad 12.07.2022
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas Kamenicu 3 sa PET centrom, gde je u toku instalacija novog PET CT aparata, koji će omogućiti znatno efikasniju i kvalitetniju dijagnostiku na Institutu za onkologiju Vojvodine, istakavši da će… »
Mirović: Počela druga faza radova na izgradnji objekta Kamenica 3, u toku instalacija novog PET skenera
RTV 12.07.2022
NOVI SAD - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas Kamenicu 3 sa PET centrom, gde je u toku instalacija novog PET CT aparata, koji će omogućiti znatno efikasniju i kvalitetniju dijagnostiku na Institutu za onkologiju Vojvodine… »
Vesti dana »
Prijava za legalizaciju objekata po novom Zakonu počela jutros u četiri sata: Šta je potrebno od dokumentacije?
OK radio pre 45 minutajoš 40 povezanih
Propao Trampov plan: Novi sukobi Tajlanda i Kambodže, ima mrtvih i ranjenih
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za Ukrajinu
Blic pre 46 minutajoš 31 povezana
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 21 minutajoš 31 povezana
Američke sankcije NIS-u traju 61 dan: Vučić danas sa timovima za energetsku bezbednost
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih