Повезане вести

Британски олимпијац Мо Фарах као дијете био жртва трговине људима

Британски олимпијац Мо Фарах као дијете био жртва трговине људима

Слободна Европа 12.07.2022
Вишеструки олимпијски и свјетски првак Мо Фарах доведен је у Британију из Џибутија у доби од девет година и био је присиљен обављати кућанске послове и бринути се о дјеци у замјену за храну, рекао је тркач за ББЦ… »
Мо Фарах: Доведен сам у Велику Британију нелегално под именом другог детета

Мо Фарах: Доведен сам у Велику Британију нелегално под именом другог детета

Радио сто плус 12.07.2022
„Истина је да нисам оно што ви мислите да јесам“, рекао је 39-годишњи Фарах за Би-Би-Си (ББЦ) у документарном филму под називом „Прави Мо Фарах“. Фарах, који је постао први британски атлетичар освајач четири златне олимпијске… »
Трговина људима, атлетика и Велика Британија: Мохамед Фарах открио да је био жртва трговине децом

Трговина људима, атлетика и Велика Британија: Мохамед Фарах открио да је био жртва трговине децом

Јужне вести 12.07.2022
ББЦ Мохамед Фарах илегално је доведен у Велику Британију као дете и морао је да ради као слуга, открио је овај чувени атлетичар. Олимпијска звезда је за ББЦ рекао да су му Мохамед Фарах дали људи који су га довели из Џибутија… »
Мохамед Фарах: Био сам жртва трговине људима

Мохамед Фарах: Био сам жртва трговине људима

РТВ 12.07.2022
ЛОНДОН - Легендарни британски атлетичар Мохамед Фарах тврди да је био жртва трговине људима и да је присилно доведен у Велику Британију, где је морао да буде слуга, преноси "Би-Би-Си". Британски атлетичар наводи да је његово… »

Вести дана »