Повезане вести

Александра открила детаље сусрета с дејановом мајком! "Чула сам да је имала лоше коментаре о мени" - умешао се и он!

Александра открила детаље сусрета с дејановом мајком! "Чула сам да је имала лоше коментаре о мени" - умешао се и он!

Мондо 12.07.2022
Александра Николић је у финалној вечери упознала Дејанову породицу, а сада открила како су се понашали према њој. Александра Николић је у финалној вечери упознала Дејанову породицу, а сада открила како су се понашали према њој… »
Александра признала какав је био сусрет са Биљаном Драгојевић: Чула сам шта је лоше причала о мени! Дејан се одмах умешао…

Александра признала какав је био сусрет са Биљаном Драгојевић: Чула сам шта је лоше причала о мени! Дејан се одмах умешао…

Курир 12.07.2022
Александра Николић после финала "Задруге 5" видела је породицу победника Дејана Драгојевића, а сада је открила какав је то био сусрет. Александра је током журке истакла колико је поносна на то што је Дејан победио, па проговорила… »
Син јој се вратио кући, биљани срце пуно! Мајка Драгојевића признала ко им је још поред Дејана стигао о дом!

Син јој се вратио кући, биљани срце пуно! Мајка Драгојевића признала ко им је још поред Дејана стигао о дом!

Курир 12.07.2022
Дејан Драгојевић освојио је прво место у ријалитију "Задруга 5" и тако ушао у историју као први мушки победник најгледанијег ријалитија. Дејан је током пете сезоне "Задруге" остао без жене Далиле која је упловила у везу са… »

Вести дана »