Повезане вести
Александра открила детаље сусрета с дејановом мајком! "Чула сам да је имала лоше коментаре о мени" - умешао се и он!
Мондо 12.07.2022
Александра Николић је у финалној вечери упознала Дејанову породицу, а сада открила како су се понашали према њој. Александра Николић је у финалној вечери упознала Дејанову породицу, а сада открила како су се понашали према њој… »
Александра признала какав је био сусрет са Биљаном Драгојевић: Чула сам шта је лоше причала о мени! Дејан се одмах умешао…
Курир 12.07.2022
Александра Николић после финала "Задруге 5" видела је породицу победника Дејана Драгојевића, а сада је открила какав је то био сусрет. Александра је током журке истакла колико је поносна на то што је Дејан победио, па проговорила… »
Син јој се вратио кући, биљани срце пуно! Мајка Драгојевића признала ко им је још поред Дејана стигао о дом!
Курир 12.07.2022
Дејан Драгојевић освојио је прво место у ријалитију "Задруга 5" и тако ушао у историју као први мушки победник најгледанијег ријалитија. Дејан је током пете сезоне "Задруге" остао без жене Далиле која је упловила у везу са… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 46 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана