Повезане вести

Шок! Далила и Дејан деле кућу и 50.000 €? Једно питање све збунило - Пред камерама потписали папире за развод, али...

Шок! Далила и Дејан деле кућу и 50.000 €? Једно питање све збунило - Пред камерама потписали папире за развод, али...

Мондо 12.07.2022
Дејан Драгојевић однео је победу у Задрузи 5 и главну награду од 50.000 евра, док је Далила освојила друго месту и монтажну кућу. Дејан Драгојевић однео је победу у Задрузи 5 и главну награду од 50.000 евра, док је Далила… »
Не делим ништа ни са Ким! Далила се огласила након прича да није званично разведена - Објаснила како стоје ствари!

Не делим ништа ни са Ким! Далила се огласила након прича да није званично разведена - Објаснила како стоје ствари!

Мондо 12.07.2022
Далила Драгојевић заузела је друго место у финалу Задруге и освојила монтажну кућу, док је њен бивши супруг Дејан изашао како победник и богатији за 50.000 евра. Далила Драгојевић заузела је друго место у финалу Задруге и… »
Не делим ја ништа Огласила се Далила Драгојевић након навода да није званично разведена

Не делим ја ништа Огласила се Далила Драгојевић након навода да није званично разведена

Ало 12.07.2022
Демантовала. После вести да Далила и Дејан Драгојевић деле своје награде које су освојили за прво и друго место у "Здарузи", она се огласила и објаснила како стоје ствари. Наиме, после спекулација да ће морати да поделе његову… »
Деле 50.000 евра и кућу?! Далила и Дејан нису званично разведени, ово нико није очекивао

Деле 50.000 евра и кућу?! Далила и Дејан нису званично разведени, ово нико није очекивао

Ало 12.07.2022
Ово занима апсолутно све. Суперфинална ноћ пете сезоне ријалитија ''Задруга'' била је једна од најтурбулентнијих и најузбудљивијих, будући да су се у самом финишу за награду од 50.000 евра борили још увек законити супружници -… »
Одвратан је осећај стајати поред ње Дејан Драгојевић након победе у Задрузи 5, признао: Бог ми је дао још једну шансу

Одвратан је осећај стајати поред ње Дејан Драгојевић након победе у Задрузи 5, признао: Бог ми је дао још једну шансу

Ало 12.07.2022
Победник је открио и како планира да потроши освојени новац. Након 10 месеци живота пред камерама током којих му се живот срушио и поново саградио, Дејан Драгојевић је по одлуци публике и званично победник Задруге 5. Он је… »

Вести дана »