Povezane vesti

Prva izjava Jovanovića kao trenera zvezde: Želim da izvučem najbolje iz igrača!

Prva izjava Jovanovića kao trenera zvezde: Želim da izvučem najbolje iz igrača!

Hot sport 12.07.2022
Trener reprezentacije Srbije za igrače do 20 godina, i nekadašnji pomoćnik u A selekciji naše zemlje, Vlada Jovanović u petak je i zvanično promovisan u novog prvog trenera Crvene zvezde. Nakon angažmana u ekipama FMP-a i Cibone, pred 38-godišnjim… »
Jovanović prvi put kao trener Zvezde: Idemo na pobedu na svakoj utakmici

Jovanović prvi put kao trener Zvezde: Idemo na pobedu na svakoj utakmici

Nova 12.07.2022
Novi trener Zvezde se oglasio nakon dolaska u klub. Vladimir Vlada Jovanović, bivši trener FMP Železnika, Cibone i selektor reprezentacije Srbije do 20 godina, po prvi put je govorio kao trener Crvene zvezde, a novopečeni šef stručnog štaba tima sa… »
Jovanović seo na klupu zvezde, pa poručio - tražim takve igrače! Trener crveno-belih nema strah: Znam gde sam došao!

Jovanović seo na klupu zvezde, pa poručio - tražim takve igrače! Trener crveno-belih nema strah: Znam gde sam došao!

Mondo 12.07.2022
Vladimir Jovanović pričao je o dolasku u Zvezdi, planovima, ciljevima koje ima sa klubom... Vladimir Jovanović pričao je o dolasku u Zvezdi, planovima, ciljevima koje ima sa klubom... Vlada Jovanović predvodiće Crvenu zvezdu u predstojećoj sezoni… »
Novi trener Zvezde: Želimo da oformimo tim koji je kadar “da izađe na crtu” svakoj ekipi

Novi trener Zvezde: Želimo da oformimo tim koji je kadar “da izađe na crtu” svakoj ekipi

Sportski žurnal 12.07.2022
U prvoj izjavi na toj funkciji, Jovanović je rekao da je želja crveno-belih da budu konkurentni u sva četiri takmičenja u kojima će učestvovati. Novi trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović rekao je da je siguran da crveno-beli mogu da… »

Vesti dana »