Povezane vesti
Dodik: Sam sebi uvodim sankcije da se Nemci ne zamaraju
Politika 12.07.2022
BANjALUKA – Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da sam sebi uvodi sankcije „da se Nemačka ne bi zamarala”. „Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem… »
Vesti online 12.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da sam sebi uvodi sankcije “da se Nemačka ne bi zamarala”. “Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem tamo”, napisao… »
Dodik: Sam ću sebi uvesti sankcije – da se Nemačka ne zamara
N1 Info 12.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik napisao je da mu Nemačka ne bi uvodila sankcije, on će ih uvesti sam sebi. „Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam kakvu imovinu u Nemačkoj niti planiram ići tamo“, naveo je Dodik… »
Sputnik 12.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da sam sebi uvodi sankcije „da se Nemačka ne bi zamarala“. „Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem tamo“, napisao… »
Vesti dana »

Da li građani mogu da tuže lokalne samouprave i gradove zbog ambrozije?
Danas pre 3 satajoš 10 povezanih

Nepal obustavio zabranu društvenih mreža usljed smrtonosnih protesta
Cenzolovka pre 32 minutajoš 27 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
Radio 021 pre 8 minutajoš 55 povezanih