Povezane vesti
Dodik: Sam sebi uvodim sankcije da se Nemci ne zamaraju
Politika 12.07.2022
BANjALUKA – Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da sam sebi uvodi sankcije „da se Nemačka ne bi zamarala”. „Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram… »
Vesti online 12.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da sam sebi uvodi sankcije “da se Nemačka ne bi zamarala”. “Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem… »
Sputnik 12.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da sam sebi uvodi sankcije „da se Nemačka ne bi zamarala“. „Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem… »
Dodik: Sam ću sebi uvesti sankcije – da se Nemačka ne zamara
N1 Info 12.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik napisao je da mu Nemačka ne bi uvodila sankcije, on će ih uvesti sam sebi. „Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam kakvu imovinu u Nemačkoj niti planiram ići tamo“, naveo… »
Vesti dana »
Šta je potrebno fudbalerima Srbije da bi se plasirali u četvrtfinale Lige nacija?
Danas pre 29 minutajoš 14 povezanih
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 1 satjoš 1 povezana
UNS: Direktor RTV Karadžić tvrdi da tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Novi magazin pre 17 minutajoš 12 povezanih
Podvijenog repa u pregovore: Nestalo municije, stigla diplomatija
Pravda pre 23 minutajoš 14 povezanih