Povezane vesti
Dodik: Sam sebi uvodim sankcije da se Nemci ne zamaraju
Politika 12.07.2022
BANjALUKA – Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da sam sebi uvodi sankcije „da se Nemačka ne bi zamarala”. „Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem… »
Vesti online 12.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da sam sebi uvodi sankcije “da se Nemačka ne bi zamarala”. “Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem tamo”, napisao… »
Dodik: Sam ću sebi uvesti sankcije – da se Nemačka ne zamara
N1 Info 12.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik napisao je da mu Nemačka ne bi uvodila sankcije, on će ih uvesti sam sebi. „Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam kakvu imovinu u Nemačkoj niti planiram ići tamo“, naveo je Dodik… »
Sputnik 12.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da sam sebi uvodi sankcije „da se Nemačka ne bi zamarala“. „Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem tamo“, napisao… »
Vesti dana »

(VIDEO) Policija identifikovala napadača koji je ubio dvoje dece u školi u Mineapolisu
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

Mićin osudio nasilje ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: "Mir i dijalog nemaju alternativu"
Euronews pre 12 minutajoš 56 povezanih

Novinarka N1 privredena u hotelu Bristol: Pokušala da pita direktora United Grupe o dogovoru sa Vučićem
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih