Povezane vesti
Dodik: Sam sebi uvodim sankcije da se Nemci ne zamaraju
Politika 12.07.2022
BANjALUKA – Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da sam sebi uvodi sankcije „da se Nemačka ne bi zamarala”. „Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem… »
Vesti online 12.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da sam sebi uvodi sankcije “da se Nemačka ne bi zamarala”. “Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem tamo”, napisao… »
Dodik: Sam ću sebi uvesti sankcije – da se Nemačka ne zamara
N1 Info 12.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik napisao je da mu Nemačka ne bi uvodila sankcije, on će ih uvesti sam sebi. „Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam kakvu imovinu u Nemačkoj niti planiram ići tamo“, naveo je Dodik… »
Sputnik 12.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da sam sebi uvodi sankcije „da se Nemačka ne bi zamarala“. „Da se oni ne bi zamarali, od danas ja sebi uvodim sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem tamo“, napisao… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima: temperatura do 10 stepeni
Newsmax Balkans pre 37 minutajoš 15 povezanih
Susret Trampa i Sija mogao bi da definiše odnose supersila na duži period
Danas pre 32 minutajoš 10 povezanih
Srbija i Hrvatska u finalu Evrovizije, prošao i Izrael, ispao Boj Džordž
BBC News pre 22 minutajoš 8 povezanih
Protest Severne Makedonije Bugarskoj zbog prideva ‘severnomakedonski’
Radio sto plus pre 22 minutajoš 10 povezanih
AMSS: Dobri vremenski uslovi za vožnju, na brojnim deonicama u toku radovi
N1 Info pre 2 minutajoš 4 povezane