Povezane vesti
Veza moje ćerke se završila brzim brakom i detetom! Tonči Huljić otkrio u kakvim odnosima je sa zetom: Ljut sam na njega
Mondo 12.07.2022
Ćerka Tončija Huljića, Hana udala se za 14 godina starijeg pevača Petra Grašu sa kojim je ostala u drugom stanju. Ćerka Tončija Huljića, Hana udala se za 14 godina starijeg pevača Petra Grašu sa kojim je ostala u drugom stanju. Romansa Hane… »
"Ljut sam na njega": Tonči Huljić iskreno o odnosu zeta i ćerke: "Ta veza se završila brzim brakom i detetom"
Blic 12.07.2022
Muzičar smatra da bi Grašo trebalo više da se posveti porodici... Pevač Petar Grašo i ćerka mužičara Tončija Huljića, Hana Huljić nedavno su se zavetovali na večnu ljubav, a par uskoro očekuje i prinovu. Njihova porodica će kroz dve nedelje… »
Vesti dana »
Greatest 100 percent free Revolves No deposit Incentives to own 2024 Earn Real cash
PP media pre 1 satjoš 10 povezanih
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 9 satijoš 6 povezanih
Jovina gimnazija osuđuje politizaciju đaka uz izvinjenje Vučeviću, najavljeni disciplinski postupci
Radio 021 pre 1 satjoš 2 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
Zamka za Rusiju: Zelenski računa da će Putin odbiti ukrajinski plan za NATO i nastaviti rat
Kurir pre 7 satijoš 3 povezane