Повезане вести

Храбри видак ког слави цела Малта за курир: Није ме уплашило узбуркано море, помогло ми је што је дављеник био свестан! (фото)…

Храбри видак ког слави цела Малта за курир: Није ме уплашило узбуркано море, помогло ми је што је дављеник био свестан! (фото)…

Курир 13.07.2022
Било ми је битно само да је свестан и да може да држи бову. Био је блед, у тешком шоку, каже млади спасилац Живанчевић, пореклом из Младеновца. О Видаку Живанчевићу (23), момку из Младеновца који је спасао туристу на Малти, брује… »
Херој из Младеновца: Видак је скочио у немирно море и извукао странца на обалу

Херој из Младеновца: Видак је скочио у немирно море и извукао странца на обалу

Нова 13.07.2022
Видак Живанчевић (23) пореклом из Младеновца, отишао је на Малту како би радио током летње сезоне и зарадио новац. Видак се запослио у Црвеном крсту Малте, где ради као спасилац на плажама, а сада је постао прави херој. На… »
Младић из Србије на Малти спасао мушкарца од дављења

Младић из Србије на Малти спасао мушкарца од дављења

Радио 021 13.07.2022
Видак Живанчевиц́, спасилац из Србије који тренутно ради на Малти, скочио је у море како би спасао једног човека од дављења. Како је Живанчевић објаснио за малтешки "Твмневс", а преноси Еуроневс Србија, био је на свом радном… »
(Видео) "кренула је паника да га хвата, нисам могао да га оставим": Објављен снимак спасавања мушкарца на Малти, Видак…

(Видео) "кренула је паника да га хвата, нисам могао да га оставим": Објављен снимак спасавања мушкарца на Малти, Видак…

Блиц 12.07.2022
Видак Живанчевић је 23-годишњи спасилац који је у недељу спасио човека од утапања у мору на Малти, у Тас-Слијеми. Србин Живанчевиц́ је за твмневс.мт рекао да је док је радио у Фонду Гадиру видео странца, старог око 30 година… »
Медији на Малти брује о србину: Видео човека који губи битку са таласима и спасао му живот: "Нисам могао да га оставим"

Медији на Малти брује о србину: Видео човека који губи битку са таласима и спасао му живот: "Нисам могао да га оставим"

Блиц 12.07.2022
Добар глас далеко се чује, а тако и храбри подвизи неустрашивих Срба. Медији са Малте данас брује о Младеновчанину Видаку Живанчевићу (23) који је ризиковао живот и скочио у велике и опасне таласе да спасе живот туристе који се… »

Вести дана »