Повезане вести
Храбри видак ког слави цела Малта за курир: Није ме уплашило узбуркано море, помогло ми је што је дављеник био свестан! (фото)…
Курир 13.07.2022
Било ми је битно само да је свестан и да може да држи бову. Био је блед, у тешком шоку, каже млади спасилац Живанчевић, пореклом из Младеновца. О Видаку Живанчевићу (23), момку из Младеновца који је спасао туристу на Малти, брује… »
Херој из Младеновца: Видак је скочио у немирно море и извукао странца на обалу
Нова 13.07.2022
Видак Живанчевић (23) пореклом из Младеновца, отишао је на Малту како би радио током летње сезоне и зарадио новац. Видак се запослио у Црвеном крсту Малте, где ради као спасилац на плажама, а сада је постао прави херој. На… »
Младић из Србије на Малти спасао мушкарца од дављења
Радио 021 13.07.2022
Видак Живанчевиц́, спасилац из Србије који тренутно ради на Малти, скочио је у море како би спасао једног човека од дављења. Како је Живанчевић објаснио за малтешки "Твмневс", а преноси Еуроневс Србија, био је на свом радном… »
(Видео) "кренула је паника да га хвата, нисам могао да га оставим": Објављен снимак спасавања мушкарца на Малти, Видак…
Блиц 12.07.2022
Видак Живанчевић је 23-годишњи спасилац који је у недељу спасио човека од утапања у мору на Малти, у Тас-Слијеми. Србин Живанчевиц́ је за твмневс.мт рекао да је док је радио у Фонду Гадиру видео странца, старог око 30 година… »
Медији на Малти брује о србину: Видео човека који губи битку са таласима и спасао му живот: "Нисам могао да га оставим"
Блиц 12.07.2022
Добар глас далеко се чује, а тако и храбри подвизи неустрашивих Срба. Медији са Малте данас брује о Младеновчанину Видаку Живанчевићу (23) који је ризиковао живот и скочио у велике и опасне таласе да спасе живот туристе који се… »
Вести дана »

Временска прогноза за 15. септембар: После облака стиже разведравање
Глас југа пре 1 сатјош 5 повезаних

Београд у знаку Српских застава: Дан српског јединства биће обележен и у родном граду најпознатијег Солунца, Драгутина Матића (фото)
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Министарство спољних послова Румуније уложило протест амбасадору Русије због упада руског дрона
Данас пре 7 сатијош 2 повезане