Povezane vesti
Hrabri vidak kog slavi cela Malta za kurir: Nije me uplašilo uzburkano more, pomoglo mi je što je davljenik bio svestan…
Kurir 13.07.2022
Bilo mi je bitno samo da je svestan i da može da drži bovu. Bio je bled, u teškom šoku, kaže mladi spasilac Živančević, poreklom iz Mladenovca. O Vidaku Živančeviću (23), momku iz Mladenovca koji je spasao turistu na Malti, bruje i srpski, ali… »
Heroj iz Mladenovca: Vidak je skočio u nemirno more i izvukao stranca na obalu
Nova 13.07.2022
Vidak Živančević (23) poreklom iz Mladenovca, otišao je na Maltu kako bi radio tokom letnje sezone i zaradio novac. Vidak se zaposlio u Crvenom krstu Malte, gde radi kao spasilac na plažama, a sada je postao pravi heroj. Na društvenim mrežama se… »
Mladić iz Srbije na Malti spasao muškarca od davljenja
Radio 021 13.07.2022
Vidak Živančević, spasilac iz Srbije koji trenutno radi na Malti, skočio je u more kako bi spasao jednog čoveka od davljenja. Kako je Živančević objasnio za malteški "Tvmnews", a prenosi Euronews Srbija, bio je na svom radnom mestu na plaži… »
(Video) "krenula je panika da ga hvata, nisam mogao da ga ostavim": Objavljen snimak spasavanja muškarca na Malti, Vidak…
Blic 12.07.2022
Vidak Živančević je 23-godišnji spasilac koji je u nedelju spasio čoveka od utapanja u moru na Malti, u Tas-Slijemi. Srbin Živančević je za tvmnews.mt rekao da je dok je radio u Fondu Gadiru video stranca, starog oko 30 godina, kako skače u more… »
Mediji na Malti bruje o srbinu: Video čoveka koji gubi bitku sa talasima i spasao mu život: "Nisam mogao da ga ostavim"
Blic 12.07.2022
Dobar glas daleko se čuje, a tako i hrabri podvizi neustrašivih Srba. Mediji sa Malte danas bruje o Mladenovčaninu Vidaku Živančeviću (23) koji je rizikovao život i skočio u velike i opasne talase da spase život turiste koji se davio. Vidak… »
Vesti dana »
Nedović sa bacanja rešio derbi: Zvezda nije dozvolila Partizanu da ih stigne na tabeli
Danas pre 4 satijoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton“ ili put ka nižim cenama
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Pratio maloletnicu, pa joj tražio da krene sa njim: Uhapšen muškarac (38) u Borči zbog proganjanja devojčice
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 7 satijoš 1 povezana