Повезане вести
Додик сам себи уводи санкције да се Немци не би замарали
Луфтика 13.07.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да је одлучио да сам себи уведе санкције „да се Немачка не би замарала“. „Да се они не би замарали уводим себи санкције. Нити имам икакву имовину у Немачкој, нити планирам да… »
Додик: Сам себи уводим санкције да се Немачка не замара
Радио 021 13.07.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да је одлучио да сам себи уведе санкције "да се Немачка не би замарала". "Да се они не би замарали уводим себи санкције. Нити имам икакву имовину у Немачкој, нити планирам да… »
Додик: Сам себи уводим санкције да се Немци не замарају
РТВ 13.07.2022
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да је одлучио да сам себи уведе санкције "да се Немачка не би замарала". "Да се они не би замарали уводим себи санкције. Нити имам икакву имовину у Немачкој, нити… »
Еуроневс 13.07.2022
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да је одлучио да сам себи уведе санкције "да се Немачка не би замарала". "Да се они не би замарали уводим себи санкције. Нити имам икакву имовину у Немачкој, нити планирам да… »
Телеграф 13.07.2022
Да се они не би замарали уводим себи санкције. Нити имам икакву имовину у Немачкој, нити планирам да идем тамо, написао је Додик на Твитеру. Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да је одлучио да сам себи уведе… »
Додик: Уводим сам себи санкције да се Немачка не замара
Данас 12.07.2022
Члан Председништва БиХ Милорад Додик (СНСД) поручио је данас да ће сам себи „увести санкције“ када је у питању Немачка. Ова изјава долази у јеку све гласнијих најава о новим санкацијама које европске земље спремају за Додика… »
Вести дана »
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 22 минутајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 минутјош 26 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 23 минутајош 44 повезане
ЦИВИЦУС Монитор: Оцена грађанског простора у Србији, са "опструираног", пала на ниво "под репресијом"
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 18 повезаних