Povezane vesti
Dodik sam sebi uvodi sankcije da se Nemci ne bi zamarali
Luftika 13.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je odlučio da sam sebi uvede sankcije „da se Nemačka ne bi zamarala“. „Da se oni ne bi zamarali uvodim sebi sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem tamo“… »
Dodik: Sam sebi uvodim sankcije da se Nemci ne zamaraju
RTV 13.07.2022
BANJALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je odlučio da sam sebi uvede sankcije "da se Nemačka ne bi zamarala". "Da se oni ne bi zamarali uvodim sebi sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem… »
Dodik: Sam sebi uvodim sankcije da se Nemačka ne zamara
Radio 021 13.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je odlučio da sam sebi uvede sankcije "da se Nemačka ne bi zamarala". "Da se oni ne bi zamarali uvodim sebi sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem tamo", napisao je… »
Euronews 13.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je odlučio da sam sebi uvede sankcije "da se Nemačka ne bi zamarala". "Da se oni ne bi zamarali uvodim sebi sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem tamo", napisao je… »
Telegraf 13.07.2022
Da se oni ne bi zamarali uvodim sebi sankcije. Niti imam ikakvu imovinu u Nemačkoj, niti planiram da idem tamo, napisao je Dodik na Tviteru. Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je odlučio da sam sebi uvede sankcije "da se Nemačka… »
Dodik: Uvodim sam sebi sankcije da se Nemačka ne zamara
Danas 12.07.2022
Član Predsedništva BiH Milorad Dodik (SNSD) poručio je danas da će sam sebi „uvesti sankcije“ kada je u pitanju Nemačka. Ova izjava dolazi u jeku sve glasnijih najava o novim sankacijama koje evropske zemlje spremaju za Dodika. „Da se oni ne bi… »
Vesti dana »
Užice, Kraljevo, Aleksandrovac, Đuprija, Ljubljana, Banjaluka - protesti podrške studentima širom Srbije ali i u regionu
RTS pre 50 minutajoš 34 povezane
Zbog dve opasne pojave upaljen meteo alarm u celoj Srbiji! Najnovije upozorenje RHMZ: Stiže i sneg - evo gde i kada
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 21 satjoš 5 povezanih
Zvezda je sila: Crveno-beli deklasirali Kragujevčane (foto, video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 57 povezanih