Povezane vesti
Miljana raskinula s Bebicom - prevario me je! Oglasila se i šokirala - "Užasno je ono što sam videla, loše sam" (foto)
Mondo 13.07.2022
Miljana Kulić je objavila da ona i Bebica više nisu zajedno, a tvrdi da ju je prevario. Miljana Kulić je objavila da ona i Bebica više nisu zajedno, a tvrdi da ju je prevario. Bivša učesnica Zadruge, Miljana Kulić, raskinula je s Nenadom… »
"Bebica me prevario" drama u Nišu! Miljana Kulić se oglasila: " Loše mi je! Ovaj prizor nikada neću zaboraviti"
Blic 13.07.2022
Miljana Kulić raskinula je sa dečkom Nenadom Macanović Bebicom, zbog kako je navela, prevare koju je počinio. Kulićeva se, naime, oglasila na svom Instagram profilu, gde je napisala da je zakazana operacija želuca, za koju je govorila da će da ide… »
Miljana uhvatila bebicu u prevari! Oglasila se i priznala koliko se loše oseća, a onda šokirala potezom! Ovo je istina…
Kurir 13.07.2022
Miljana Kulić oglasila se na svom Instagram profilu gde je napisala da ju je Nenad Macanović Bebica prevario. - Jedva čekam osamnaest jul da odem na operaciju želuca i videćete ko je najzgodniji sledeće godine u ovo vreme. Na moju veliku žalost… »
Vesti dana »

Vučić: Dobili smo 104 dopisa od studenata Medicinskog u Beogradu, hoće da pređu na VMA
Euronews pre 47 minutajoš 17 povezanih

Izveštaj „Infrastrukture železnice“: Rekonstrukcija novosadske stanice rađena po instrukcijama Predsedništva
Serbian News Media pre 47 minutajoš 7 povezanih

Mozzartov analitičar otkriva zašto su kartoni potcenjena igra
Sport klub pre 22 minutajoš 34 povezane

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Beta pre 22 minutajoš 20 povezanih

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Sutra pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 2 satajoš 24 povezane