Повезане вести

Миљана раскинула с Бебицом - преварио ме је! Огласила се и шокирала - "Ужасно је оно што сам видела, лоше сам" (фото)

Миљана раскинула с Бебицом - преварио ме је! Огласила се и шокирала - "Ужасно је оно што сам видела, лоше сам" (фото)

Мондо 13.07.2022
Миљана Кулић је објавила да она и Бебица више нису заједно, а тврди да ју је преварио. Миљана Кулић је објавила да она и Бебица више нису заједно, а тврди да ју је преварио. Бивша учесница Задруге, Миљана Кулић, раскинула је с… »
"Бебица ме преварио" драма у Нишу! Миљана Кулић се огласила: " Лоше ми је! Овај призор никада нећу заборавити"

"Бебица ме преварио" драма у Нишу! Миљана Кулић се огласила: " Лоше ми је! Овај призор никада нећу заборавити"

Блиц 13.07.2022
Миљана Кулић раскинула је са дечком Ненадом Мацановић Бебицом, због како је навела, преваре коју је починио. Кулићева се, наиме, огласила на свом Инстаграм профилу, где је написала да је заказана операција желуца, за коју је… »
Миљана ухватила бебицу у превари! Огласила се и признала колико се лоше осећа, а онда шокирала потезом! Ово је истина! (фото)…

Миљана ухватила бебицу у превари! Огласила се и признала колико се лоше осећа, а онда шокирала потезом! Ово је истина! (фото)…

Курир 13.07.2022
Миљана Кулић огласила се на свом Инстаграм профилу где је написала да ју је Ненад Мацановић Бебица преварио. - Једва чекам осамнаест јул да одем на операцију желуца и видећете ко је најзгоднији следеће године у ово време. На… »

Вести дана »