Povezane vesti
Objavljen raspored učenika po srednjim školama: U Kragujevcu najviše bodova za gimnazije, Medicinsku i Prvu tehničku
Pressek 13.07.2022
Ministarstvo prosvete objavilo je raspored učenika po srednjim školama, odnosno obrazovnim profilima, na zvaničnom sajtu ovog ministarstva, odnosno portalu Moja srednja škola. Kada su kragujevačke srednje škole u pitanju najviše bodova za upis ove… »
Ministarstvo prosvete objavilo pregled slobodnih mesta u školama
Top press 13.07.2022
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavilo je na svojoj internet stranici objedinjen pregled slobodnih mesta po školama i obrazovnim profilima nakon prvog upisnog kruga. Pregled slobodnih mesta može se videti na portalu Moja srednja… »
Za drugi upisni krug 635 učenika i oko 16 hiljada slobodnih mesta
RTK 13.07.2022
Pomoćnik ministra za srednje obrazovanje i vaspitanje Miloš Blagojević izjavio je da 635 učenika neće biti upisano u prvom krugu i dodao da novu listu želja mogu popuniti sutra, kada će ući u raspodelu koja će biti objavljena 15. jula. Sutra… »
Sutra počinje upis učenika u srednje škole
IndeksOnline 13.07.2022
BEOGRAD – Sutra počinje upis u srednje škole za učenike koji su raspoređeni u prvom upisnom krugu. Neposredno u školama učenici će moći da se upišu sutra i u petak 14. i 15. jula, dok će preko portala Moja srednja škola upis biti omogućen… »
Posle prvog upisnog roka najviše slobodnih mesta u gimnazijama, Medicinska, Ekonomska i Muzička popunjene
Jugmedia 13.07.2022
Broj slobodnih mesta za drugi upisni krug je oko 16.000, a u Jablaničkom okrugu ostalo je čak 705 slobodnih mesta, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Prema podacima portala Moja srednja škola gde može da se provere u kojim školama su preostala… »
Koji je najtraženiji smer u kragujevačkim srednjim školama
Glas Šumadije 13.07.2022
Ministarstvo prosvete objavilo je raspored učenika po obrazovnim profilima u srednjim školama. Najviše bodova za upis u kragujevačkim školama, po pisanju portala Pressek, bilo je potrebno za upis na smer elektrotehničar informacionih tehnologija u… »
Medicinska, Gimnazija i Ekonomska najpopularnije, niko neće u šivače i modelare
Sandžak press 13.07.2022
Sva mesta u Medicinskoj školi “Dva heroja” i Ekonomsko-trgovinskoj školi popunjena su u prvom upisnom krugu, dok je u Gimnaziji ostalo samo pet mesta za specijalizovani informatički smer, saznaje radio Sto plus. Kao i prethodnih godina, velika… »
Konačni rezultati raspodele učenika po školama na sajtu
RTK 13.07.2022
Konačni rezultati raspodele po školama i obrazovnim profilima u srednjim školama objavljeni su na portalu Moja srednja škola, saopštilo je Ministarstvo prosvete i naglasio da su objavljena i preostala slobodna mesta za upis u drugom krugu… »
Objavljena slobodna mesta za drugi upisni krug u srednje škole
Jugmedia 13.07.2022
U osnovnim školama i na portalu Moja srednja škola učenici mogu da vide u kojim srednjim školama i obrazovnim profilima je ostalo slobodnih mesta nakon raspodele đaka u prvom upisnom krugu. Na portalu se ovim podacima pristupa preko menija u kome… »
Objavljen raspored đaka po srednjim školama
Bujanovačke 13.07.2022
Bujanovac, 13. jul 2022. Na portalu Moja srednja škola objavljeni su rezultati konačne raspodele učenika po školama i obrazovnim profilima u srednjim školama u Srbiji. Oni koji ne iskoriste prednost elektronskog uvida to mogu učiniti i u svojim… »
Vesti dana »
Posle eksplozije i oštećenja kanala Ibar - Lepenac: U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom
Kurir pre 4 satijoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 8 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 2 satajoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 8 satijoš 1 povezana