Povezane vesti
Frapirala me je vest da je ćapila drugarici muža! Jovana Jeremić o skandaloznoj prevari - "Maja je pala u mojim očima"
Mondo 13.07.2022
Voditeljka Jovana Jermić prokomentarisala je skandal o kom svi bruje, a to je da je Maja Marinković smuvala muža svoje sad već bivše drugarice Aleksandre Subotić. Voditeljka Jovana Jermić prokomentarisala je skandal o kom svi bruje, a to je da je Maja… »
Karma je ku*ka Jovana Jeremić o aferi o kojoj se i dalje bruji: Maja Marinković mi je pala u očima
Alo 13.07.2022
Jovana o skandalu. Voditeljka Jovana Jeremić prokomentarisala je skandal koji je ovih dana uzdrmao javnost, a to je vest da je Maja Marinković preotela muža svojoj najboljoj drugarici Aleksandri Subotić. - Ono što sam htela da kažem je da je mene… »
Maja otkrila da li izbacuje subotiću iz pecinog stana! Oglasila se i otkrila nove detalje afere sa Pecom!
Kurir 13.07.2022
Maja Marinković ne prestaje da šokira izjavama o vezi sa Peco Raspopovićem, suprugom njene bivše drugarice Aleksandre Subotić. U medijima su se pojavila informacije da Maja želi da istera Aleksandru iz Novog Sada i vrati je u Kaluđericu. Maja se oglasila… »
Starleta javila Takiju da je Maja preotela subotićki muža: Njega šokirao poziv ćerkine drugarice: Otkrila mu detalje
Blic 13.07.2022
U domaćim medijima danima se piše o aferi Maje Marinković sa nevenčanim suprugom njene drugarice Aleksandre Subotić, a sada je isplivala informacija kako je Majinog oca, Takija Marinković, o romansi njegove ćerke sa Peco Raspopovićem, obavestila Tijana… »
Starleta javila Takiju da je Maja sa subotićkinim mužem: Marinkovića šokirao poziv ćerkine drugarice, ove detalje mu je…
Kurir 13.07.2022
Radomir Marinković Taki saznao je od Tijane Ajfon da mu je ćerka u vezi s vanbračnim suprugom Aleksandre Subotić Petrom Raspopovićem zvanim Peca Vijagra. Učesnica "Zadruge" mesecima je i od oca krila da je najboljoj drugarici preotela partnera, pa je on… »
Maja Marinković priznala da je u vezi s Pecom! Oglasila se iz Crne Gore posle vrelog snimka s jahte - sad je i zvanično!
Mondo 13.07.2022
Maja Marinković progovorila i priznala da je u vezi s Aleksandrinim mužem. Maja Marinković progovorila i priznala da je u vezi s Aleksandrinim mužem. Maja Marinković je preotela muža bivšoj drugarici Aleksandri Subotić s kojom je do ovog skandala bila… »
(Video) Maja provocira subotićku: Uživa sa njenim mužem u Crnoj Gori, objavila snimak sa jahte u nikad kraćem bikiniju
Blic 13.07.2022
Maja Marinković preotela je muža, Pecu Raspopovića svojoj drugarici Aleksandri Subotić i njih dvoje trenutno uživaju na moru u Crnoj Gori. Naime, Maja je sada na svom Instagramu objavila nove snimke iz Crne Gore gde se nalazi sa Aleksandrinim nevenčanim… »
Maja Marinković objavila snimak s jahte! Uživa s oženjenim Pecom dok Aleksandra prolazi kroz pakao - ovim je provocira?!
Mondo 13.07.2022
Maja Marinković u jeku skandala objavljuje provokativne snimke iz Crne Gore. Maja Marinković u jeku skandala objavljuje provokativne snimke iz Crne Gore. Maja Marinković uživa na moru s oženjenim Predragom Pecom Raspopovićem, kojeg je preotela… »
Subotićka molila Takija da ubedi Maju da ostavi Pecu! Aleksandra očajna, neće nazad u Kaluđericu, Marinkovićka joj poručila…
Kurir 13.07.2022
U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je Maja Marinković preotela muža Aleksandre Subotić, a sada su isplivali novi detalji. Naime, Aleksandra Subotić navodno je molila Radomira Marinkovića Takija da svoju ćerku Maju razdvoji od njenog muža… »
"Maja i peca jesu zajedno": Taki otkrio da se čuo sa ćerkom i Subotićkinim mužem: "Potvrdili su mi vezu" (foto)
Blic 12.07.2022
Maja Marinković šokirala je javnost kada je uhvaćena sa bivšim partnerom Aleksandre Subotić. Naime, Maja se nalazi u centru afere otkako je prijateljici preotela nevenčanog muža Predraga Pecu Raspopovića. Sada se tim povodom oglasio otac bivše… »
Vesti dana »
Zelenski konačno priznao: Amerika traži da prepustimo Donbas Rusiji ako želimo bezbednosne garancije!
Večernje novosti pre 31 minutajoš 47 povezanih
Iran odbio Trampov mirovni plan, Amerika šalje kopnene trupe na Bliski Istok
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
Trijagonal ''Andrija Delibašić'' - Partizan pobedio na penale, Dušan Jovanović mogao da se proslavi!
Sportske.net pre 41 minutajoš 38 povezanih
Protest gluvih i nagluvih u Beogradu - traže jednakost i poštovanje prava
RTS pre 6 satijoš 16 povezanih
Vremenska prognoza Srbije i regiona: Promenljivo vreme, obilne padavine, zahlađenje i snežne nepogode
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih