Повезане вести

Сукоб Маска и Трампа, пале тешке речи: "Да сам му рекао клекни и моли, он би то учинио"

Сукоб Маска и Трампа, пале тешке речи: "Да сам му рекао клекни и моли, он би то учинио"

Еуроневс 13.07.2022
Бивши председник САД Доналд Трамп и извршни директор Тесле Илон Маск подследњих дана ушли су у јавни сукоб, који се данас појачао. У једном од коментара на твитеру, Маск је навео да је Трамп престар да постане следећи амерички… »
Препуцавања: Маск каже да је Трамп престар да води САД, Трамп тврди да је Маск гласао за њега

Препуцавања: Маск каже да је Трамп престар да води САД, Трамп тврди да је Маск гласао за њега

Радио 021 13.07.2022
Доналд Трамп појачао је нападе на извршног директора Тесле Илона Маска, након што је Маск рекао да је Трамп престар да постане следећи амерички председник и да би требало да "отплови у залазак сунца". Бивши амерички председник је… »
Маск: Трамп престар да води САД, бивши председник одговара – гласао је за мене

Маск: Трамп престар да води САД, бивши председник одговара – гласао је за мене

Н1 Инфо 13.07.2022
Доналд Трумп појачао је нападе на извршног директора Тесле Илона Маска, након што је Маск рекао да је Трумп престар да постане следећи амерички председник и да би Трумп требао "отпловити у залазак сунца". Бивши амерички… »
Милијардер разбеснео бившег председника - букти рат! Увредио га, а овај узвратио: Да сам рекао да клекнеш, послушао би!

Милијардер разбеснео бившег председника - букти рат! Увредио га, а овај узвратио: Да сам рекао да клекнеш, послушао би!

Мондо 13.07.2022
Милијардер тврди да је Трамп престар да би био следец́и председник САД и да би требало да "отплови у залазак сунца". Милијардер тврди да је Трамп престар да би био следец́и председник САД и да би требало да "отплови у залазак… »

Вести дана »