Повезане вести

Огњену и Данијели предвидели развод: А ево како су они тада реаговали

Огњену и Данијели предвидели развод: А ево како су они тада реаговали

Нова 13.07.2022
Нису ни слутили шта их чека. Водитељ Огњен Амиџић и манекенка Данијела Димитровска све су изненадили признањем да се разводе након 10 година брака. Њих двоје никада се нису много експонирали у јавности, а водитељ је пре пет… »
Разводе се Данијела Димитровска и Огњен Амиџић

Разводе се Данијела Димитровска и Огњен Амиџић

Вести онлине 13.07.2022
Када је 2009. године угледао Данијелу, тада ожењени Амиџић је схватио да је она жена са којом жели да проведе остатак живота. Три године касније су се и венчали, али је љубав опстала само деценију, а Огњен опет проживљава… »
"Ја сам господарица у нашем браку",: тврдила је Данијела пре развода, а за Амиџића је била идеална: "Нема ниједну ману"

"Ја сам господарица у нашем браку",: тврдила је Данијела пре развода, а за Амиџића је била идеална: "Нема ниједну ману"

Блиц 13.07.2022
Након десет година брака, топ модел Данијела Димитровска Амиџић и ТВ водитељ Огњен Амиџић одлучили су да се разведу. Данијела Димитровска је једном приликом проговорила о њиховом браку. "Ми смо заједно 10 година, имамо дете… »
"Ја сам господарица у нашем браку": Разводе се после 10 година, а овако је Данијела причала о Огњену Амиџићу!

"Ја сам господарица у нашем браку": Разводе се после 10 година, а овако је Данијела причала о Огњену Амиџићу!

Мондо 13.07.2022
Огњен и Данијела су ставили тачку на брак и огласили се заједничким саопштењем. Огњен и Данијела су ставили тачку на брак и огласили се заједничким саопштењем. Водитељ Огњен Амиџић и топ модел Данијела Димитровска… »

Вести дана »