Повезане вести
"Када сам видела кију, имала сам две опције": Након завршене 5. сезоне ријалитија, Луна Ђогани открива све о најтежем тренутку…
Блиц 13.07.2022
Луна Ђогани, у великој исповести испричала је са чиме се суочавала током одрастања јер је дете познатих родитеља, Анабеле Атијас и Гагија Ђоганија, али и признала да јој је највише бола нанело то што јој се отац одао пороцима… »
Годинама сам се плашила да се тата не предозира! Велика исповест Луне Ђогани - трауме због родитеља и данас вуче!
Мондо 13.07.2022
Луна Ђогани отворила је душу о одрастању, разводу родитеља, татиним пороцима, али и о вези с ожењеним Слобом, због које је била разапета. Луна Ђогани отворила је душу о одрастању, разводу родитеља, татиним пороцима, али и о… »
Велика исповест луне Ђогани: Плашила сам се да ми се тата не предозира! Нисам могла да одбраним маму... Ово је њена животна…
Курир 13.07.2022
Луна Ђогани је данас успешна и остварена млада жена, али живот је није мазио. Од рођења је носила бреме на леђима јер је дете познатих родитеља, Анабеле Атијас и Гагија Ђоганија. Због тога је наставници и деца у основној школи… »
Вести дана »
Градоначелница Лознице у расправи с мештанима, обећала струју за 72 сата
Нови магазин пре 1 сатјош 21 повезана
Прорадио далековод у Мајданпеку: Отклоњено више десетина кварова у Србији
Еуроневс пре 14 минутајош 67 повезаних
Трамп поделио видео тврдећи да демонстранти контролишу Машхад, Реза Пахлави га замолио за помоћ
НИН пре 4 сатијош 28 повезаних
Ухапшени власници бара у Швајцарској у којем је 40 људи погинуло у пожару
BBC News пре 5 сатијош 29 повезаних
Добро прво полувреме није било довољно: Партизан везао шести евролигашки пораз у низу
Невсмакс Балканс пре 9 минутајош 48 повезаних