Повезане вести

"Када сам видела кију, имала сам две опције": Након завршене 5. сезоне ријалитија, Луна Ђогани открива све о најтежем тренутку…

"Када сам видела кију, имала сам две опције": Након завршене 5. сезоне ријалитија, Луна Ђогани открива све о најтежем тренутку…

Блиц 13.07.2022
Луна Ђогани, у великој исповести испричала је са чиме се суочавала током одрастања јер је дете познатих родитеља, Анабеле Атијас и Гагија Ђоганија, али и признала да јој је највише бола нанело то што јој се отац одао пороцима… »
Годинама сам се плашила да се тата не предозира! Велика исповест Луне Ђогани - трауме због родитеља и данас вуче!

Годинама сам се плашила да се тата не предозира! Велика исповест Луне Ђогани - трауме због родитеља и данас вуче!

Мондо 13.07.2022
Луна Ђогани отворила је душу о одрастању, разводу родитеља, татиним пороцима, али и о вези с ожењеним Слобом, због које је била разапета. Луна Ђогани отворила је душу о одрастању, разводу родитеља, татиним пороцима, али и о… »
Велика исповест луне Ђогани: Плашила сам се да ми се тата не предозира! Нисам могла да одбраним маму... Ово је њена животна…

Велика исповест луне Ђогани: Плашила сам се да ми се тата не предозира! Нисам могла да одбраним маму... Ово је њена животна…

Курир 13.07.2022
Луна Ђогани је данас успешна и остварена млада жена, али живот је није мазио. Од рођења је носила бреме на леђима јер је дете познатих родитеља, Анабеле Атијас и Гагија Ђоганија. Због тога је наставници и деца у основној школи… »

Вести дана »