Povezane vesti
"Kada sam videla kiju, imala sam dve opcije": Nakon završene 5. sezone rijalitija, Luna Đogani otkriva sve o najtežem trenutku…
Blic 13.07.2022
Luna Đogani, u velikoj ispovesti ispričala je sa čime se suočavala tokom odrastanja jer je dete poznatih roditelja, Anabele Atijas i Gagija Đoganija, ali i priznala da joj je najviše bola nanelo to što joj se otac odao porocima. - Deca umeju da budu… »
Godinama sam se plašila da se tata ne predozira! Velika ispovest Lune Đogani - traume zbog roditelja i danas vuče!
Mondo 13.07.2022
Luna Đogani otvorila je dušu o odrastanju, razvodu roditelja, tatinim porocima, ali i o vezi s oženjenim Slobom, zbog koje je bila razapeta. Luna Đogani otvorila je dušu o odrastanju, razvodu roditelja, tatinim porocima, ali i o vezi s oženjenim Slobom… »
Velika ispovest lune Đogani: Plašila sam se da mi se tata ne predozira! Nisam mogla da odbranim mamu... Ovo je njena životna…
Kurir 13.07.2022
Luna Đogani je danas uspešna i ostvarena mlada žena, ali život je nije mazio. Od rođenja je nosila breme na leđima jer je dete poznatih roditelja, Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Zbog toga je nastavnici i deca u osnovnoj školi nisu voleli, a onda su… »
Vesti dana »
Trampova večera uz sveće za Sija, Maska, Bezosa, Huanga… (FOTO)
Nedeljnik pre 18 minutajoš 33 povezane
Desetine delegata napustile salu tokom Netanjahuovog govora, delegacija Srbije ostala
N1 Info pre 58 minutajoš 18 povezanih
Paunović posle poraza od Grčke: Naredio sam igračima da u finišu idemo napred, bolno je i poučno
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 33 povezane
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane
Snažna eksplozija probudila stanovnike Atine, povređena jedna osoba
NIN pre 18 minutajoš 13 povezanih