Povezane vesti
Napreduju radovi na izgradnji mega „Kontinental“ fabrike u Kaću
Dnevnik 13.07.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je Radnu zonu Kać i tom prilikom posetio pogon fabrike „Kontinental Automotiv” u kojoj napreduju radovi na izgradnji druge fabrike te kompanije u Novom Sadu. „Kontinental“ posluje na četiri lokacije u gradu… »
Napreduju radovi na izgradnji mega "Kontinental" fabrike u Kaću
Moj Novi Sad 13.07.2022
Firma "Kontinental" posluje na četiri lokacije u gradu, trenutno zapošljava preko 1000 radnika, od čega je 800 inženjera i preko 200 radnika u fabrici. Radovi na novom postrojenju privode se kraju, zgrada nove fabrike imaće više od 30.000 kvadratnih… »
Vučević:Dešava se ono što smo najavljivali pre nekoliko godina, a to je konstantan razvoj investicija u našem gradu
Kurir 13.07.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je Radnu zonu Kać i tom prilikom posetio pogon fabrike „Kontinental Automotiv” u kojoj napreduju radovi na izgradnji druge fabrike te kompanije u Novom Sadu. „Kontinental“ posluje na četiri lokacije u gradu… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Sadu: Sukob zbog iscrtavanja srpske zastave po zgradama, DS tvrdi da je pretučen njihov član
NIN pre 46 minutajoš 27 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 39 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori i izazovi u pregovorima o miru u Ukrajini
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 36 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 12 povezanih

"Nagledao sam se svega i svačega, hteo sam da pomognem": Tadić otkio da li se kaje zbog reprezentacije
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih