Povezane vesti
Anđušića iznenadila pešićeva odluka - dogovor je Bio drugačiji! Danilo otkrio detalje: Za sve sam saznao iz novina!
Mondo 13.07.2022
Danilo Anđušić pričao je o izostavljanju iz reprezentacije Srbije za Eurobasket. Danilo Anđušić pričao je o izostavljanju iz reprezentacije Srbije za Eurobasket. Danilo Anđušić se nije našao na spisku selektora Svetislava Pešića za predstojeći… »
Anđušić otvorio dušu, dogovor je bio drugačiji...
Sportske.net 13.07.2022
Danilo Anđušić može da bude veoma zadovoljan prošlom sezonom u ekipi Monaka, sa kojom se plasirao i u Top 8 Evrolige, a posle rastanka sa ''Kneževima'' dobio je poziv Željka Obradovića da se vrati u Partizan, što je oberučke prihvatio. Šlag na tortu… »
Anketa: Odaberite tim Srbije za evropsko prvenstvo! Pešić je odabrao ova 22 igrača - kome je mesto na Eurobasketu?
Mondo 13.07.2022
Svetislav Pešić objavio je širi spisak za Eurobasket, a koga biste vi poveli na predstojeće takmičenje? Svetislav Pešić objavio je širi spisak za Eurobasket, a koga biste vi poveli na predstojeće takmičenje? Svetislav Pešić objavio je širi spisak… »
„Niko me nije zvao, saznao sam iz novina“: Anđušić za Nova.rs o spisku Pešića
Nova 13.07.2022
Anđušić otvorio dušu o izostanku sa spiska selektora. Selektor Svetislav Pešić objavio je širi spisak igrača na koje računa u narednom periodu u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo i kvalifikacione mečeve. Najveća iznenađenja bila su izostanci Bobana… »
Vesti dana »
Pakao prvog dana školske godine, zemljotres 7,8 rihtera, ima mrtvih! Ljuljao se General Santos, padale zgrade, deca prestavljena, uzbuna na cunami (foto, video)
Kurir pre 10 minutajoš 20 povezanih
"Čestitam hrabrom i odvažnom srpskom narodu", Petković: I Srpskoj listi! Pokazali snagu sloge i jedinstva
Kurir pre 35 minutajoš 19 povezanih
Ovaj dan doneće preokret vremena: Evo kada temperatura pada sa 34 na 24°C i kada stižu pljuskovi i grmljavina
Telegraf pre 24 minutajoš 13 povezanih
Simić: Po preliminarnim rezultatima Srpska lista osvojila svih deset mandata na izborima na Kosovu
Beta pre 7 satijoš 7 povezanih