Povezane vesti
Anđušića iznenadila pešićeva odluka - dogovor je Bio drugačiji! Danilo otkrio detalje: Za sve sam saznao iz novina!
Mondo 13.07.2022
Danilo Anđušić pričao je o izostavljanju iz reprezentacije Srbije za Eurobasket. Danilo Anđušić pričao je o izostavljanju iz reprezentacije Srbije za Eurobasket. Danilo Anđušić se nije našao na spisku selektora Svetislava Pešića za predstojeći… »
Anđušić otvorio dušu, dogovor je bio drugačiji...
Sportske.net 13.07.2022
Danilo Anđušić može da bude veoma zadovoljan prošlom sezonom u ekipi Monaka, sa kojom se plasirao i u Top 8 Evrolige, a posle rastanka sa ''Kneževima'' dobio je poziv Željka Obradovića da se vrati u Partizan, što je oberučke prihvatio. Šlag na tortu… »
Anketa: Odaberite tim Srbije za evropsko prvenstvo! Pešić je odabrao ova 22 igrača - kome je mesto na Eurobasketu?
Mondo 13.07.2022
Svetislav Pešić objavio je širi spisak za Eurobasket, a koga biste vi poveli na predstojeće takmičenje? Svetislav Pešić objavio je širi spisak za Eurobasket, a koga biste vi poveli na predstojeće takmičenje? Svetislav Pešić objavio je širi spisak… »
„Niko me nije zvao, saznao sam iz novina“: Anđušić za Nova.rs o spisku Pešića
Nova 13.07.2022
Anđušić otvorio dušu o izostanku sa spiska selektora. Selektor Svetislav Pešić objavio je širi spisak igrača na koje računa u narednom periodu u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo i kvalifikacione mečeve. Najveća iznenađenja bila su izostanci Bobana… »
Vesti dana »
Fond PIO: Od danas do 28. januara prijave penzionera za besplatan oporavak u banjama
Beta pre 39 minutajoš 32 povezane
Vanredna situacija i dalje na snazi u 11 opština, više od 6.000 domaćinstava bez struje
Jugmedia pre 54 minutajoš 48 povezanih
Komičarka se našalila sa Dikaprijem na Zlatnim globusima, njegova reakcija postala viralna (VIDEO)
N1 Info pre 29 minutajoš 26 povezanih