Повезане вести

Анђушића изненадила пешићева одлука - договор је Био другачији! Данило открио детаље: За све сам сазнао из новина!

Анђушића изненадила пешићева одлука - договор је Био другачији! Данило открио детаље: За све сам сазнао из новина!

Мондо 13.07.2022
Данило Анђушић причао је о изостављању из репрезентације Србије за Еуробаскет. Данило Анђушић причао је о изостављању из репрезентације Србије за Еуробаскет. Данило Анђушић се није нашао на списку селектора Светислава Пешића… »
Анђушић отворио душу, договор је био другачији...

Анђушић отворио душу, договор је био другачији...

Спортске.нет 13.07.2022
Данило Анђушић може да буде веома задовољан прошлом сезоном у екипи Монака, са којом се пласирао и у Топ 8 Евролиге, а после растанка са ''Кнежевима'' добио је позив Жељка Обрадовића да се врати у Партизан, што је оберучке… »
Анкета: Одаберите тим Србије за европско првенство! Пешић је одабрао ова 22 играча - коме је место на Еуробаскету?

Анкета: Одаберите тим Србије за европско првенство! Пешић је одабрао ова 22 играча - коме је место на Еуробаскету?

Мондо 13.07.2022
Светислав Пешић објавио је шири списак за Еуробаскет, а кога бисте ви повели на предстојеће такмичење? Светислав Пешић објавио је шири списак за Еуробаскет, а кога бисте ви повели на предстојеће такмичење? Светислав Пешић… »
„Нико ме није звао, сазнао сам из новина“: Анђушић за Нова.рс о списку Пешића

„Нико ме није звао, сазнао сам из новина“: Анђушић за Нова.рс о списку Пешића

Нова 13.07.2022
Анђушић отворио душу о изостанку са списка селектора. Селектор Светислав Пешић објавио је шири списак играча на које рачуна у наредном периоду у склопу припрема за Европско првенство и квалификационе мечеве. Највећа изненађења… »

Вести дана »