Повезане вести
"Већ смо увели ванредно стање, али да се не зове ванредно стање": Вучић о ситуацији са струјом, нафтом и гасом - ево како…
Блиц 14.07.2022
Сваки дан се бавимо проблемима са којима се суочавамо и са којима ћемо да се суочавати, зато их ви нисте осетили. Ми смо већ увели ванредно стање, само се не зове ванредно стање, рекао је синоћ председник Србије Александар… »
Вучић: Имаћемо тешку зиму, проблемима се бавимо сваки дан
Дневник 14.07.2022
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ћемо имати тешку зиму и да смо де факто увели делимично ванредно стање, али да се држава свакога дана бави проблемима са којима ћемо да се суочавамо због чега их, како… »
„Већ смо увели ванредно стање, али то нисмо тако назвали“: Вучић представио проблеме на табли у студију Пинка
Данас 13.07.2022
Ми смо увели делимично ванредно стање и ми радимо на томе сваки дан, сваки дан се бавимо проблемима са којима се суочавамо, рекао је председник Србије Александар Вучић гостујући вечерас на ТВ Пинку. Он је пишући по табли у… »
Вести дана »
Табаковић: НБС добила упозорење о увођењу секундарних санкција због НИС-а
Еуроневс пре 27 минутајош 38 повезаних
Табаковић: НБС добила упозорење о увођењу секундарних санкција због НИС-а
НИН пре 7 минутајош 50 повезаних
Немачки ТАЗ о Србији: ЕУ мора јасно рећи „да“ Западном Балкану, али и одлучно наступити према „аутократском“ Вучићу
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 13 повезаних
Србија планира нови циклус раста уз подршку Светске банке: фокус на продуктивности, извозу и дигитализацији
Политика пре 42 минутајош 20 повезаних