Povezane vesti
Panter: Želim na F4 Evrolige sa Partizanom
Dnevnik 14.07.2022
ATINA:Košarkaš Partizana Amerikanac Kevin Panter izjavio je da sa "crno-belima" želi da izbori plasman na završni turnir Evrolige, prenosi grčki sajt Novasports.gr. Panter je 2021. godine stigao u Partizan, a sa "crno-belima" je prošle sezone ostao… »
Panter: NBA mi je uvek prvi cilj, ali sam srećan u Partizanu
Nova 14.07.2022
Kevin Panter je govorio o planovima za sledeću sezonu. Bek šuter Partizana vidi novu sezonu kao novu šansu da se dođe do trofeja. Analizirao je prošlu i izjavio zbog čega je optimističan. "Prošle sezone ništa nismo osvojili. Krajnji cilj nam je… »
Amerikanac otklonio dilemu, Panter i Partizan nastavljaju dalje!
Sportske.net 14.07.2022
Partizan pravi tim za takmičenje u Evroligi i zbog toga je doveo Danila Anđušića, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija, dok bi Matijas Lesor po isteku ugovora ipak trebalo da ostane u Beogradu ove sezone. Za takav potez odlučio se i Kevin Panter, ako je… »
Izjava pantera koja će oduševiti navijače: ‘Vraćam se u Partizan, želim na Fajnal-for!’
Hot sport 14.07.2022
Košarkaš crno-belih dao je izjavu koja će oduševiti navijače. Kevin Panter, košarkaš Partizana, boravio je u poslednjih dana u Las Vegasu na ovogodišnjoj Letnjoj NBA ligi, kako bi uspostavio kontakte sa ekipama i razgovarao sa ekipama o mogućem… »
Panter: NBA je uvek moj broj 1, ali srećan sam što sam u Partizanu
N1 Info 14.07.2022
Košarkaš Partizana Kevin Panter boravio je u Las Vegasu na ovogodišnjoj NBA Letnjoj ligi kako bi razgovarao sa brojnim ekipama o mogućnosti da se pridruži nekoj od njih narednih sezona, budući da mu je sada jedino na umu Partizan i… titule… »
Panter: Vraćam se u Partizan, želim na Fajnal-for!
Sport klub 14.07.2022
Košarkaš Partizana Kevin Panter boravio je u Las Vegasu na ovogodišnjoj NBA Letnjoj ligi kako bi razgovarao sa brojnim ekipama o mogućnosti da se pridruži nekoj od njih narednih sezona, budući da mu je sada jedino na umu Partizan i… titule… »
Vesti dana »
Uzeo "Mercedes" za probnu vožnju, pa ga ukrao! Nesvakidašnja krađa u Beogradu: Auto vredan 17 miliona samo odvezao u nepoznatom pravcu, otkriveni svi detalji
Blic pre 4 satijoš 22 povezane
Umešao se državni vrh Srbije: Božidar Maljković povukao kandidaturu za predsednika Olimpijskog komiteta
Danas pre 8 satijoš 6 povezanih