Povezane vesti
Da sam bila u miniću ovo se ne bi desilo: Rada Manojlović posle stravičnog pada s bine - "Samu sebe sam urekla"
Mondo 14.07.2022
Pevačica se oglasila na društvenim mrežama. Pevačica se oglasila na društvenim mrežama Pevačica Rada Manojlović pala je sa bine na nastupu u Vrnjačkoj Banji i raskrvarila oba kolena. Radi je ukazana prva pomoć, a nedugo potom se oglasila na društvenim… »
Rada Manojlović pokazala jezive povrede: "Da sam nosila minić ovo mi se ne bi desilo" (foto)
Blic 14.07.2022
Pevačica Rada Manojlović je na poslednjem nastupu u Vrnjačkoj Banji doživela veliku neprijatnost. Naime, izgubila je ravnotežu na vrtoglavim potpeticama, pa je pala i odrala kolena, dok se po Radinom izrazu lica dalo zaključiti da je u velikim bolovima… »
Vesti dana »
"Ima još mnogo iznenađenja..." Bizarna izjava Netanjahua - likvidacija Laridžanija je deo plana
Večernje novosti pre 36 minutajoš 43 povezane
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 1 satjoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
Tramp šokirao svet izjavom o Kubi: Verujem da ću imati čast da uzmem celo ostrvo, mogu da uradim šta god želim
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana