Povezane vesti
Ako Zapad ne prihvati putinovu ponudu, odlazimo u pakao! Vučić: Znam šta nas čeka!
Kurir 14.07.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo i na trenutnu situaciju u svetu i rat u Ukrajini. - Znam šta nas čeka. Onog trenutka kada Vladimir Putin bude završio stvari u Seversku, Bahmutu i Soledaru, posle toga na drugoj liniji Slavjansk- Kramatorsk… »
Ovako bi izgledao Putinov mirovni sporazum koji nam je Vučić nagovestio
Nova 14.07.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo se obratio javnosti iz bezbednog okruženja TV Pink. Sem zaliha hrane, tokova nafte i gasa i Igre prestola oko funkcija u novoj vladi, Vučić se osvrnuo i na rat u Ukrajini. Kako je ranije isticao da zna šta… »
Vučić opet mrači: Odlazimo u pakao, ako Zapad ne prihvati Putinovu ponudu
Nova 14.07.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u sredu uveče o aktuelnim političkim i bezbednosnim izazovima za zemlju, a osvrnuo se i na situaciju u ratu u Ukrajini. On je kratko opisao šta je Vladimir Putin do sada osvojio u ratu u Ukrajini, a onda… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović: Premijer Srbije govorio i o divljanju opozicije u Skupštini Srbije
Kurir pre 1 satjoš 180 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 8 satijoš 24 povezane
"Sutra ću odrediti..." Inzagi u nedoumici pred meč Intera i Lajpciga u Ligi šampiona
Večernje novosti pre 36 minutajoš 40 povezanih