Povezane vesti
Međunarodni dan nebinarnih ljudi: On, ona, sve između i van toga
Danas 14.07.2022
„Kad bi me neko pitao da li sam žensko ili muško, rekao bih ni jedno ni drugo, da sam van tih definicija. „Ne vidim sebe ni kao pretežno muževno, ni ženstveno biće, imam karakteristike oba“, kaže 21-godišnji Vuk za BBC na srpskom. Matija… »
Međunarodni dan nebinarnih ljudi: On, ona, sve između i van toga
Radio 021 14.07.2022
Sava i Vuk su nebinarni, ne osećaju se u potpunosti ni kao muško, ni kao žensko, a kada govore o sebi naizmenično koriste muške i ženske zamenice. Getty Images Savi i Vuku možete da se obratite sa on ili ona. Neće se ljutiti. Štaviše, kažu im… »
Vesti dana »
Prvi snimci razornog zemljotresa na tibetu: Više od 50 mrtvih, od kuća ništa nije ostalo, spasioci traže tela među ruševinama (foto, video)
Blic pre 41 minutajoš 16 povezanih
Na policiju krenuo škorpionom i sa 2 pištolja bez dozvole: Dačić opisao kako je izgledala čitava akcija hvatanja ubice iz Jagodine na Badnje veče
Kurir pre 17 minutajoš 13 povezanih
Euronews Srbija vam želi srećan Božić: Mir Božji, Hristos se rodi
Euronews pre 8 satijoš 10 povezanih
Snežna oluja paralisala Ameriku! U nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije, više od 200 nesreća! Totalna havarija
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih
Božić, a kao da je proleće! Danas temperatura do čak 16 stepeni, ali ovog datuma stiže snažno zahlađenje i sneg (mapa)
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih