Повезане вести

Јована Јеремић: „Навикли смо на Грофа и његове увреде женама, то је део игре“

Јована Јеремић: „Навикли смо на Грофа и његове увреде женама, то је део игре“

Нова 14.07.2022
Водитељка је на свој начин одговорила на увреде Мише Грофа. Јована Јеремић и Гроф започели су медијски рат након њене изјаве да он има још једно дете. Он је љутито ово демантовао, а водитељку је назвао маскотом. Водитељка… »
Не знам шта да кажем за ту будалу! Миша Гроф жестоко одговорио Јовани на тврдње да има још једно дете - Девојка је луда

Не знам шта да кажем за ту будалу! Миша Гроф жестоко одговорио Јовани на тврдње да има још једно дете - Девојка је луда

Мондо 14.07.2022
Миша Гроф је узвратио водитељки након њених изјава да Видоје није био његов једини син. Миша Гроф је узвратио водитељки након њених изјава да Видоје није био његов једини син. Отац покојног Видоја Ристовића, Миша Гроф, већ… »
Јована прети миши грофу доказима Да има друго дете! Водитељка се огласила и запретила: Он је навикао да вређа жене!

Јована прети миши грофу доказима Да има друго дете! Водитељка се огласила и запретила: Он је навикао да вређа жене!

Курир 14.07.2022
Мише Гроф и Јована Јеремић започели су медијски рат након што је она изјавила да сви брује о томе да има још једно дете. Отац покојног Видоја Ристовића изнео је низ увреда на водитељкин рачун, а сада се она поново огласила за… »
Миша Гроф: „Био бих најсрећнији да имам још једно дете, Јована је луда“

Миша Гроф: „Био бих најсрећнији да имам још једно дете, Јована је луда“

Нова 14.07.2022
Отац покојног Видоја Ристовића одговорио је на водитељкине прозивке да има још деце поред покојног сина. Поред свађе са снајком Николином Пишек, Миша Гроф сада води рат и са водитељком Јованом Јеремић. Она је у једној емисији… »
"Миша Гроф је заљубљен у николину": Шок изјава Јоване Јеремић, Видојев отац одмах реаговао: "Она је неурачунљива"

"Миша Гроф је заљубљен у николину": Шок изјава Јоване Јеремић, Видојев отац одмах реаговао: "Она је неурачунљива"

Блиц 14.07.2022
Након што је данима домаћу јавност дрмао скандал у који су умешани Николина Пишек и њен свекар Миша Гроф због поделе наследства, водитељка Јована Јеремић стала је у одбрану својој колегиници. Због тога је отац Видоја Ристовића… »
Истина о другом детету Мише Грофа: Позната водитељка тврди. Знам ко је мајка…

Истина о другом детету Мише Грофа: Позната водитељка тврди. Знам ко је мајка…

Свет & Скандал 14.07.2022
Јована Јеремић и Миша Гроф – Нови медијски рат Након што се Виктор Ристовић огласио за 24сата.хр и рекао да је Јована Јеремић наводно његова неурачунљива ћерка, водитељка му је брутално одговорила и поручила му да су његове… »
Јована Јеремић одбрусила Миши Грофу: Боље ћути, знам ко је мајка твог детета

Јована Јеремић одбрусила Миши Грофу: Боље ћути, знам ко је мајка твог детета

Нова 14.07.2022
Водитељка одговорила Ристовићу на његове тврдње да је неурачунљива и стала у одбрану његове снахе Николине Пишек. Након што се Витор Ристовић огласио за „24сата.хр“ и рекао да је Јована Јеремић његова неурачунљива ћерка… »
Миша Гроф шокира: Јована Јеремић је моје неурачунљиво дете

Миша Гроф шокира: Јована Јеремић је моје неурачунљиво дете

Нова 14.07.2022
Отац покојног Видоја Ристовића одговорио је на оптужбе Јеремићеве, и то на врло необичан начин. Витор Ристовић, познатији као Миша Гроф, свакодневно износи низ оптужби на рачун своје снахе Николине Пишек. Водитељка Јована… »
Мишо, не вуци ме за језик, знам и како се зове мајка твог детета: Јеремићка испрозивала Грофа - "Ложи се на снају!"

Мишо, не вуци ме за језик, знам и како се зове мајка твог детета: Јеремићка испрозивала Грофа - "Ложи се на снају!"

Мондо 14.07.2022
Јована Јеремић одговорила на прозивке оца покојног Видоја Ристовића. Јована Јеремић одговорила на прозивке оца покојног Видоја Ристовића Витор Ристовић, отац покојног Видоја Ристовића, извређао је водитељку Јовану Јеремић у… »
Јована Јеремић одбрусила миши грофу: Заљубљен је у Николину, немој да ме вуче за језик... Знам све о његовом другом детету!…

Јована Јеремић одбрусила миши грофу: Заљубљен је у Николину, немој да ме вуче за језик... Знам све о његовом другом детету!…

Курир 14.07.2022
Након што се Витор Ристовић огласио за 24сата.хр и рекао да је Јована Јеремић нејгова неурачунљива ћерка, водитељка му је брутално одговорила за Курир и поручила му да су његове изјаве за хоспитализацију. Она је казала да све… »
Имам још једно дете, не виђамо се јер је неурачунљива! Миша Гроф шокирао у интервјуу - Зове се Јована Јеремић!

Имам још једно дете, не виђамо се јер је неурачунљива! Миша Гроф шокирао у интервјуу - Зове се Јована Јеремић!

Мондо 14.07.2022
Миша Гроф заратио са Јованом Јеремић? Миша Гроф заратио са Јованом Јеремић? Водитељка Јована Јеремиц́ недавно је у Јутарњем програму коментарисала свађу Мише Грофа и Николине Пишек и том приликом госте у студију питала да ли су… »

Вести дана »