Повезане вести

Наша глумица (59) у вези са две деценије млађим сликаром из Италије Открива детаље њиховог односа: "Ко је покушао да ме…

Наша глумица (59) у вези са две деценије млађим сликаром из Италије Открива детаље њиховог односа: "Ко је покушао да ме…

Блиц 14.07.2022
Глумица Лидија Вукићевић у вези је са сликаром из Италије који је две деценије млађи од ње. Како истиче, он јој је унео радост у живот и признаје да ужива у сваком тренутку који проведу заједно. - Млађи партнер ми је унео нову… »
Лидија Вукићевић у вези са две деценије млађим: Глумица открила да је Италијан, а ево чиме се бави!

Лидија Вукићевић у вези са две деценије млађим: Глумица открила да је Италијан, а ево чиме се бави!

Курир 14.07.2022
Глумица Лидија Вукићевић (58) чува свој приватни живот далеко од очију јавности, али не крије да је у срећној емотивној вези. Наиме, она је признала да ужива у љубави са десет година млађим сликаром из Италије, те је открила… »
Лидија Вукићевић се топи у загрљају млађег мушкарца: Он је унео радост у мој живот

Лидија Вукићевић се топи у загрљају млађег мушкарца: Он је унео радост у мој живот

Свет & Скандал 14.07.2022
Дечко Лидије Вукићевић енигма је за јавност Лидија Вукићевић, једна од најлепших глумица на нашим просторима, коначно је проговорила о мушкарцу кога годинама вешто крије од очију јавности. Наиме, две деценије млађи, дечко Лидије… »

Вести дана »