Povezane vesti
Naša glumica (59) u vezi sa dve decenije mlađim slikarom iz Italije Otkriva detalje njihovog odnosa: "Ko je pokušao da me…
Blic 14.07.2022
Glumica Lidija Vukićević u vezi je sa slikarom iz Italije koji je dve decenije mlađi od nje. Kako ističe, on joj je uneo radost u život i priznaje da uživa u svakom trenutku koji provedu zajedno. - Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je… »
Lidija Vukićević u vezi sa dve decenije mlađim: Glumica otkrila da je Italijan, a evo čime se bavi!
Kurir 14.07.2022
Glumica Lidija Vukićević (58) čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, ali ne krije da je u srećnoj emotivnoj vezi. Naime, ona je priznala da uživa u ljubavi sa deset godina mlađim slikarom iz Italije, te je otkrila kako funkcioniše… »
Lidija Vukićević se topi u zagrljaju mlađeg muškarca: On je uneo radost u moj život
Svet & Skandal 14.07.2022
Dečko Lidije Vukićević enigma je za javnost Lidija Vukićević, jedna od najlepših glumica na našim prostorima, konačno je progovorila o muškarcu koga godinama vešto krije od očiju javnosti. Naime, dve decenije mlađi, dečko Lidije Vukićević… »
Vesti dana »
Zelenski spreman za razmenu teritorija sa Rusijom, ali ne zna kojih
Nova pre 51 minutajoš 19 povezanih
Novosađani, da znate: Večeras kiša koja će se lediti pri tlu, a moguća je i susnežica
Radio 021 pre 2 satajoš 14 povezanih
BLOG UŽIVO Studenti posle prespavane noći u Sopotu i Aleksincu nastavili jutros put ka Kragujevcu
Nova pre 27 minutajoš 10 povezanih