Повезане вести
Бохо локне су нови хит лета, а ево како их можемо носити!
Лепота и здравље 14.07.2022
Мокре шишке представила нам је певачица Рита Ора и хаир свет се заувек променио... Британска певачица стално изненађује необичним лооковима, а нек... Фризуре са француском шналом у фокусу су већ неко време, а ми вам представљамо… »
Кожа на дијети: Нови тренд „апстиненције“ од производа за негу коже
Филери и нуспојаве, иако нам је тешко да поверујемо, и те како могу да иду руку под руку. Ево о чему се ради. Верује се да су методе за исправљан... Јесте ли знали да Алое вера помаже код готово свих проблема с кожом? Не… »
Мешање пудера с водом је нови ТикТок тренд, а да ли заиста има ефекта?
Наношење руменила постао је мејкап императив, а нијансе и начини како то да учинимо данас су многобројни. Ми вам представљамо наупечатљивије тре... Најпопуларнији облици ноктију данас иду из крајности у крајност, па се све… »
Вести дана »
Гранатиран Херсон – троје страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 20 минутајош 46 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 1 сатјош 38 повезаних
(Мапа) Погледајте како снег стиже у Србију! Зна се тачан сат када ће почети да пада, а и локације: РХМЗ најавио и шта чека Београд
Блиц пре 15 минутајош 29 повезаних