Повезане вести

''Ми нисмо украјинци! Ми смо Словаци!'': Хиљаде људи у Братислави послало јасну поруку власти (видео)

''Ми нисмо украјинци! Ми смо Словаци!'': Хиљаде људи у Братислави послало јасну поруку власти (видео)

Правда 14.07.2022
У Братислави је одржан масовни скуп против учешћа Словачке у рату против Русије. '’Ми смо Словаци!'’, био је гласни масовни одговор председници Словацке на реченицу: '’Веа аре Украинианс'’. Преко 5.000 људи се јуце скупило у… »
Вучић: За премијера 4 кандидата, нови људи у будућој влади

Вучић: За премијера 4 кандидата, нови људи у будућој влади

Бујановачке 14.07.2022
Бујановац, Београд, 14. јули 2022. (Фото Бујановачке: илустрација) – За премијера постоје 4 кандидата, а сасвав нове владе битно ће се разликовати од досадашње, рекао је председник Александар Вучић гостујући на ТВ Пинк. Како је… »
У ова министарства долазе нови људи? Откривено које промене ће бити кључне у новој Влади Србије

У ова министарства долазе нови људи? Откривено које промене ће бити кључне у новој Влади Србије

Србија данас 14.07.2022
Консултације о саставу нове Владе Србије са председником Александром Вучићем почињу данас. Најмање два сектора у новој влади биће поверена новим снагама, сматра политички аналитичар Дејан Вук Станковић који је анализирао у… »

Вести дана »