Povezane vesti
''Mi nismo ukrajinci! Mi smo Slovaci!'': Hiljade ljudi u Bratislavi poslalo jasnu poruku vlasti (video)
Pravda 14.07.2022
U Bratislavi je održan masovni skup protiv učešća Slovačke u ratu protiv Rusije. '’Mi smo Slovaci!'’, bio je glasni masovni odgovor predsednici Slovacke na rečenicu: '’Wea are Ukrainians'’. Preko 5.000 ljudi se juce skupilo u Bratislave na trgu Slavin… »
Vučić: Za premijera 4 kandidata, novi ljudi u budućoj vladi
Bujanovačke 14.07.2022
Bujanovac, Beograd, 14. juli 2022. (Foto Bujanovačke: ilustracija) – Za premijera postoje 4 kandidata, a sasvav nove vlade bitno će se razlikovati od dosadašnje, rekao je predsednik Aleksandar Vučić gostujući na TV Pink. Kako je rekao, za dvoje potpuno… »
U ova ministarstva dolaze novi ljudi? Otkriveno koje promene će biti ključne u novoj Vladi Srbije
Srbija danas 14.07.2022
Konsultacije o sastavu nove Vlade Srbije sa predsednikom Aleksandrom Vučićem počinju danas. Najmanje dva sektora u novoj vladi biće poverena novim snagama, smatra politički analitičar Dejan Vuk Stanković koji je analizirao u Jutarnjem programu Kurir… »
Vesti dana »
Hvala što Srbiju tako „bezuslovno“ vodiš u Evropsku uniju i što nas ostavljaš bez 1,5 milijardi evra Hvala što brineš o nama
Volim Zrenjanin pre 33 minutajoš 41 povezana
Iran nastavlja rat? Objavljen spisak novih meta! Teheran najavio “paklene sate kakvi neće biti zaboravljeni", napadnuti američki ratni brodovi (foto, video)
Kurir pre 23 minutajoš 57 povezanih
U Skupštini Srbije nastavljena načelna rasprava o 40 tačaka dnevnog reda
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih