Povezane vesti

Haos na saslušanju Goranu Džoniću, opet promenio iskaz: "Lažno sam optužio braću Jojke, nikad ih nisam video"

Haos na saslušanju Goranu Džoniću, opet promenio iskaz: "Lažno sam optužio braću Jojke, nikad ih nisam video"

Telegraf 14.07.2022
Više javno tužilaštvo nastaviće sa novim dokaznim radnjama u okviru dopune istrage 26. jula kada će biti saslušani policijski službenici koji su radili na slučaju s ozbirom na Džonićeve tvrdnje o podmetanju dokaza. Goran Džonić iz… »
Goran Džonić napravio haos na saslušanju: Priznao da je za monstruozno ubistvo porodice Đokić lažno optužio braću…

Goran Džonić napravio haos na saslušanju: Priznao da je za monstruozno ubistvo porodice Đokić lažno optužio braću…

Blic 14.07.2022
Više javno tužilaštvo nastaviće sa novim dokaznim radnjama u okviru dopune istrage 26. jula kada će biti saslušani policijski službenici koji su radili na slučaju s ozbirom na Džonićeve tvrdnje o podmetanju dokaza. Goran Džonić iz… »
Džonić promenio iskaz: Lažno sam optužio Jojke, u životu ih nisam video

Džonić promenio iskaz: Lažno sam optužio Jojke, u životu ih nisam video

Nova 14.07.2022
Goran Džonić iz aleksinačkog sela Moravac optužen za teško ubistvo tročlane porodice Đokić, na današnjem saslušanju pred Višim javnim tužilaštvom u Nišu priznao je da je za stravičan zločin lažno optužio svoje komšije Aleksandra i… »

Vesti dana »