Povezane vesti

Nisam mogao da hodam, bilo je stresno! Prva ispovest Halida Bešlića nakon teške operacije: Ugradili su mi dva stenta

Nisam mogao da hodam, bilo je stresno! Prva ispovest Halida Bešlića nakon teške operacije: Ugradili su mi dva stenta

Kurir 14.07.2022
Pevač Halid Bešlić nedavno je zbog zdravstvenih problema završio u bolnici gde su mu operisali srce, a on je sada u prvoj ispovesti nakon intervencije progovorio o svemu Kako je Halid izjavio, stavili su mu dva stenta i sada se oseća odlično. -… »
Halid Bešlić nakon operacije: „Nisam mogao da hodam, ugrađena su mi dva stenta“

Halid Bešlić nakon operacije: „Nisam mogao da hodam, ugrađena su mi dva stenta“

Nova 14.07.2022
Poznati pevač je imao operaciju srca, a sada je otkrio kako se oseća nakon intervencije. Halid je zbog zdravstvenih razloga nedavno završio u bolnici i bio podvrgnut intervenciji na srcu. Srećom sve je prošlo kako treba i pevač se sada oseća… »
Nisam mogao da hodam, bilo je stresno: Halid Bešlić se oglasio posle operacije, evo kako se oseća - "renovirao sam se"

Nisam mogao da hodam, bilo je stresno: Halid Bešlić se oglasio posle operacije, evo kako se oseća - "renovirao sam se"

Mondo 14.07.2022
Halidu Bešliću su u Sarajevu ugrađena dva stenta i brzo se oporavio, te je već počeo da nastupa. Halidu Bešliću su u Sarajevu ugrađena dva stenta i brzo se oporavio, te je već počeo da nastupa. Zvezda narodne muzike Halid Bešlić završio je u… »

Vesti dana »