Повезане вести
Нисам могао да ходам, било је стресно! Прва исповест Халида Бешлића након тешке операције: Уградили су ми два стента
Курир 14.07.2022
Певач Халид Бешлић недавно је због здравствених проблема завршио у болници где су му оперисали срце, а он је сада у првој исповести након интервенције проговорио о свему Како је Халид изјавио, ставили су му два стента и сада се… »
Халид Бешлић након операције: „Нисам могао да ходам, уграђена су ми два стента“
Нова 14.07.2022
Познати певач је имао операцију срца, а сада је открио како се осећа након интервенције. Халид је због здравствених разлога недавно завршио у болници и био подвргнут интервенцији на срцу. Срећом све је прошло како треба и певач… »
Нисам могао да ходам, било је стресно: Халид Бешлић се огласио после операције, ево како се осећа - "реновирао сам се"
Мондо 14.07.2022
Халиду Бешлићу су у Сарајеву уграђена два стента и брзо се опоравио, те је већ почео да наступа. Халиду Бешлићу су у Сарајеву уграђена два стента и брзо се опоравио, те је већ почео да наступа. Звезда народне музике Халид Бешлић… »
Вести дана »
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана